bannerPos

Agromesse seks steder på Mors

Gruppen af landbrugsvirksomheder, der er gået sammen om Agromesse Mors i kommende uge 27.
26-06-2020 21:00

Seks landbrugsvirksomheder på Mors går i dagene 30. juni til 3. juli sammen om en fælles agromesse, da en masse dyrskuer og landbrugmesser er aflyst.

Agromesse Mors afvikles på seks forskellige lokaliteter rundt på Mors, så det er muligt at overholde myndighedernes retningslinjer. De deltagende virksomheder er Semler Agro, JI Ploveksperten, CN Agro, Ingemann Larsen A/S, Vinderup Maskiner og HE-VA.

Der er åbent dagligt klokken 9 til 16 – dog fredag til klokken 21.

Konceptet var det billigst mulige staldbyggeri

Svineproducent Johannes Kaasgaard byggede en billig slagtesvinestald med plads til cirka 7000 slagtesvin. Det har givet ham en mere robust bedrift, udtaler han til Seges Svineproduktion.

Spredt høst og gode udbytter

Vinterbyg af hybridsort gav udbytte på 10 tons og var høstet allerede i uge 29. Rapsen er ligeledes i hus og hveden påbegyndes denne uge. Den spredte høst giver mulighed for at så tidligt og af den vej opfylde dele af kravet til efterafgrøder.

DBC Invest overtager aktiemajoriteten i Grauballegaard Biogas

Vestjyllands Andel, Jysk Energi og Langfristet Erhvervsfinansiering, som tilsammen udgør Danish Bio Commodities og herunder DBC Invest, foretager nu den første investering i danske biogasanlæg. Samtidig arbejder DBC på flere investeringer, der ventes inden for nærmeste fremtid.

Afrikansk svinepest i besætning 40 kilometer fra Tyskland

To nye udbrud af afrikansk svinepest i tamsvinebesætninger er konstateret i den vestlige del af Polen, rapporterer Fødevarestyrelsen.

Tror på godt udbytte i øko-havre til gryn

Landmand Hans Dam, Maglehøjgård, høster tirsdag havre og hvede lidt syd for Kirke Hyllinge på Sjælland.

Hvedeprisen falder i Rusland

Der er nu sat et midlertidigt høstpres på hvedeprisen her i Europa. Grunden skal vi finde i Rusland, hvor eksportprisen i sidste uge begyndte at falde, efter tre ugers kontinuerlig stigning.
Side 1 af 1889 (37764 artikler)Prev1234567188718881889Next