Direktørskifte i MariboHilleshög

Hans Christian Ambjerg tiltræder den 1. april som ny adm. direktør i roefrøvirksomheden MariboHilleshög, der siden 2017 har været en del af DLF-koncernen.

Hans Christian Ambjerg, der er 55 år og kemiingeniør, har arbejdet inden for fødevareingredienser i 30 år og har blandt andet stor international ledelseserfaring i hele værdikæden fra R&D til produktion, marketing og salg med vægt på strategieksekvering.

Hans Christian Ambjerg har senest arbejdet for Doehler, en tysk ingrediensvirksomhed, og har før det været ansvarlig for DSM’s ingrediensforretning.

Direktørjobbet bliver ledigt, fordi Niels Mikkelsen går på pension efter et langt arbejdsliv, som har været dedikeret til frøbranchen.

Niels Mikkelsen begyndte som nyuddannet agronom som produktionsassistent i De Danske Sukkerfabrikker og var derefter produktionschef i SN-Frø frem til 1989, hvor han nåede at være ansat i DLF i nogle måneder, da SN Frø i 1988 blev opkøbt af DLF.

Gennem de seneste 30 år har Niels Mikkelsen haft roefrøene i Holeby som omdrejningspunkt, og han har fra starten været med i ledelsen. Først som ansvarlig for produktion og forsyning i Maribo Seed gennem to årtier og de seneste 11 år som øverste chef for roefrøvirksomheden.

Læs også