Det europæiske marked for okse- og kalvekød vejrede morgenluft i sidste uge, hvor flere kunder begyndte at melde sig klar til nye ordrer. De positive tendenser fortsætter ind i denne uge, hvor der fortsat er en fin efterspørgsel, skriver Danish Crown Beef i deres markedsberetning.

Fra Sydeuropa er der en pæn efterspørgsel fra Spanien og Tyskland, mens Italien er mere afdæmpet. Grækenland har øget mængden af ordrer markant frem mod jul og nytår, og på det danske marked er det nytårshandlen, der rydder dagsordenen.

- Den daglige drift med hakkekød og andre detailprodukter kører fornuftigt. Alt fokus er på nytårshandlen, hvor vi arbejder på højtryk for at møde efterspørgslen fra kunderne. Fabrikken i Sdr. Felding arbejder i døgndrift med at lave især mørbrads-produkter til dansk detailhandel, så vi står i en fin situation frem mod nytår, siger Henning Sønnichsen, der er salgsdirektør i Danish Crown Beef.