bannerPos

Konference: Fremtidens klimasmarte fødevarer

Klimadirektør Niels Peter Nørring, Landbrug & Fødevarer, holder også oplæg under konferencen.
21-10-2020 10:24

Fødevareindustriens interessenter efterspørger grøn omstilling og klimaneutral fødevareproduktion. Det stiller nye krav til branchen, og det er i fokus på en ny konference, »Fremtidens fødevareproduktion – udfordringer og klimasmarte løsninger«, på Teknologisk Institut den 19. november.

Konferencen er her det første år virtuel på grund af Covid-19.

Ifølge Teknologisk Institut er formålet at give deltagerne indsigt i nye trends og teknologiske muligheder, som kan gøre en forskel i en bæredygtig fødevareproduktion. Konferencen byder på inspirationsoplæg fra specialister på Teknologisk Institut i flere spor og konkret demonstration af de nye muligheder via videoer, der gøres tilgængelige på Teknologisk Instituts hjemmeside.

Ud over åbningstalen fra fødevareminister Mogens Jensen er der desuden fælles oplæg om den grønne omstilling i fødevareindustrien med blandt andre klimadirektør i Landbrug & Fødevarer, Niels Peter Nørring, samt mange andre indlæg.

Konferencen er uden deltagergebyr.

Regeringen vil have gravet de døde mink op igen

Fødevareminister Rasmus Prehn (S) fortæller, at Fødevarestyrelsen er ved at finde ud af, hvordan man skal håndtere de døde mink fra de to massegrave, som i sidste måned blev oprettet ved Karup og Holstebro.

Miljøminister nedtoner spildevandsproblem

Det er uanstændigt og unuanceret, når miljøminister Lea Wermelin (S) holder fast i fortællingen om, at spildevandsudledningen kun udgør 10 procent af belastningen til vandmiljøet, mener Jørgen Evald, faglig direktør i BL.

Spirende kødkvæg-optimisme frem mod nytår

Det danske marked har fået mere luft, hvilket især er takket være den forestående nytårshandel, hvor oksekødet kommer i centrum. Det løfter kødkvægstillægget i denne uge med 25 øre pr. kg.

Danske Agrolab tester pesticider i Midtsverige

Heroppe i det midtsvenske kan afprøves flere pesticider og sorter end i Danmark, og under lidt barskere vinterforhold.
Side 1 af 1988 (39746 artikler)Prev1234567198619871988Next