Konference: Fremtidens klimasmarte fødevarer

Fødevareindustriens interessenter efterspørger grøn omstilling og klimaneutral fødevareproduktion. Det stiller nye krav til branchen, og det er i fokus på en ny konference, »Fremtidens fødevareproduktion – udfordringer og klimasmarte løsninger«, på Teknologisk Institut den 19. november.

Konferencen er her det første år virtuel på grund af Covid-19.

Ifølge Teknologisk Institut er formålet at give deltagerne indsigt i nye trends og teknologiske muligheder, som kan gøre en forskel i en bæredygtig fødevareproduktion. Konferencen byder på inspirationsoplæg fra specialister på Teknologisk Institut i flere spor og konkret demonstration af de nye muligheder via videoer, der gøres tilgængelige på Teknologisk Instituts hjemmeside.

Ud over åbningstalen fra fødevareminister Mogens Jensen er der desuden fælles oplæg om den grønne omstilling i fødevareindustrien med blandt andre klimadirektør i Landbrug & Fødevarer, Niels Peter Nørring, samt mange andre indlæg.

Konferencen er uden deltagergebyr.

Læs også