Miljøvenlige mineraler og det rette mix

Nutrimin er klar til NutriFair og kan hjælpe og vejlede, hvad enten det handler om syre-løsninger, koncentrater og mælk til grisene, eller klimavenlige mineraler til køer.

- I år har vi stor fokus på høsten 2023 på vores messestand, lyder det fra Nutrimin.

Fodervirksomheden, der holder til i Ans, er traditionen tro også på udstillerlisten ved årets messe i Fredericia.

- Vi kan ikke helbrede, men vi kan reparere råvarerne fra sidste års høst med nogle af vores produkter. Der er det specielt vores Selko-produkter - de her syrer, som vi kan tilsætte til foderet, som vi ser gøre en forskel, fortæller Nutrimin til Effektivt Landbrug.

Vil du læse mere?

Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.

Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.

Men du kan prøve et digitalt abonnement i to måneder til prisen for én. Dette abonnement giver fuld adgang til indhold på www.effektivtlandbrug.dk og e-avisen hver dag.

Læs mere om Nutrifair 2024

NutriFair er en stor begivenhed inden for fødevare- og ernæringssektoren, der samler professionelle fra hele industrien. Messen afholdes årligt dedikeret til at fremme innovation, viden og netværk inden for fødevareteknologi, ernæring og sundhedssektoren.NutriFair er en stor begivenhed inden for fødevare- og ernæringssektoren, der samler professionelle fra hele industrien. Messen afholdes årligt dedikeret til at fremme innovation, viden og netværk inden for fødevareteknologi, ernæring og sundhedssektoren.

Læs mere her

Læs også