Energioptimering: Få digitaliseret dit elforbrug

EasySmartFarm fremviste en spritny energioptimeringsløsning. En løsning tænkt til landbruget, som samler og giver et overblik over ens elforbrug ned til mindste detalje.

EasySmartFarm er et nyt brand, som arbejder med digitalisering af energiforbruget på landbrugsbedrifter.

De har udviklet et produkt, som kan give et overblik over strømforbruget lige der, hvor kunden ønsker det. På gyllepumpen, malkeanlægget eller noget helt andet.

- Normalt kender man kun sit samlede elforbrug, men her kan vi nedbryde det så meget, man ønsker, fortalte Erik F. Midtgaard, som er CO-founder og CEO i firmaet.

Vil du læse mere?

Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.

Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.

Men du kan prøve et digitalt abonnement i to måneder til prisen for én. Dette abonnement giver fuld adgang til indhold på www.effektivtlandbrug.dk og e-avisen hver dag.

Læs mere om Nutrifair 2024

NutriFair er en stor begivenhed inden for fødevare- og ernæringssektoren, der samler professionelle fra hele industrien. Messen afholdes årligt dedikeret til at fremme innovation, viden og netværk inden for fødevareteknologi, ernæring og sundhedssektoren.NutriFair er en stor begivenhed inden for fødevare- og ernæringssektoren, der samler professionelle fra hele industrien. Messen afholdes årligt dedikeret til at fremme innovation, viden og netværk inden for fødevareteknologi, ernæring og sundhedssektoren.

Læs mere her

Læs også