Skal jeg være landmand, skal det være økologisk
Morten Jensen driver Syrengården på 40. år med salg af mange forskellige økologiske grøntsager og oksekød fra egne arealer og dyr.

30 moderdyr med opdræt afgræsser naturarealer omkring Syrengården ved Seden. Fotos: Henriette Lemvig
Med det laveste økologinummer i landet, kan Morten Jensen fra Syrengården lidt uden for Odense, ikke løbe fra, at han har været økologisk landmand i mange år.
- Ja, det er rigtigt nok. Jeg har det laveste økologinummer med kun fire cifre. I dag er de vist oppe på otte, siger han med et smil og forklarer, at de, der blev økologiske landmænd før ham, alle er stoppet.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her