Udskudt formandsvalg

Onsdag den 2. september afholder Fyns Familielandbrug generalforsamling, hvor Ib W. Jensen træder tilbage efter 18 år på formandsposten.

ARRANGEMENT Den 19. marts skulle det have været sidste tjans for 70-årige Ib W. Jensen som formand at runde generalforsamlingen i Fyns Familielandbrug af. Men corona-udbruddet betød en udsættelse af mødet et halvt års tid, og dermed blev den 18 år lange formandsperiode forlænget tilsvarende.
- Vi ved godt, at landmændene har travlt i denne tid, men vi kan ikke skubbe generalforsamlingen længere. Vi havde jo regnet med en større genåbning til september, og derfor holder vi mødet nu, lød fra den afgående formand forrige torsdag, den 20. august, netop færdig med – til tiden – at så efterafgrøder på ejendommen i Koppenbjerg ved Glamsbjerg.
Generalforsamlingen afvikles onsdag den 2. september klokken 18.30 på Landbogården i Odense, startende med fællesspisning og ellers samme dagsorden som ved det oprindelige møde den 19. marts.

Mere tid til gården og kommunen

- Jeg skal naturligvis have justeret min beretning til, da der løbende sker udvikling i landbruget, på godt og ondt, siger Ib W. Jensen, som med formandsposten også forlader en række tillidsposter.
Han glæder sig til mere tid derhjemme til jordbærrene og blommeplantagen, som i år har givet ekstra travlhed uden en fast medarbejder for første gang i 30 år. Men også posten i Assens Byråd siden 2017 er nærmest et halvtids job, erkender han.
- Der er fulgt mange tillidserhverv med det kommunale arbejde. Ikke mindst har posten i et udvalg med Baltic Pipe-linieføringen krævet mange møder i sommerens løb.
Af hensyn til bespisningen er der tilmelding forud for generalforsamlingen til Fyns Familielandbrug.
 

Læs også