Brødr. Ewers A/S modtager nu afgrøder på Nordfyn

Det landsdækkende korn- og foderstofselskab åbner tredje afdeling på Fyn og er i Kattebjerg syd for Bogense klar til at modtage afgrøder direkte fra markerne i høsten.

Korn-og foderstofselskabet Brødr. Ewers A/S styrker nu aktiviteterne på Fyn.

Det betyder, at landmænd på Nordfyn får mulighed for at levere afgrøder som korn og raps lokalt, idet selskabet har købt en tidligere foderstofafdeling i Kattebjerg syd for Bogense.

I forvejen har Brødr. Ewers A/S en lignende kornmodtagelse ved Gudme.

Desuden udvides selskabets afdeling i Birkum, med to siloer med hver en kapacitet på 5.000 ton.

Flere afdelinger

Brødr. Ewers A/S har de senere år udbygget nettet af afdelinger rundt omkring i landet, for at komme endnu tættere på landmændene.

- Vi vil servicere vores kunder bedst muligt, og vi har god erfaring med, at landmændene er godt tilfredse med at levere deres høst selv. For eksempel vores afdeling ved Gudme nyder stor opbakning lokalt. Vi henter desuden besparelser i driften ved at få mere lagerkapacitet og rationalisere kørslen, idet vores lastbiler kan tage korn med retur, når de er i området for at levere foder, siger salgsdirektør Benjamin Hansen, Brødr. Ewers A/S.

- Yderligere kommer, at vi ofte får mere samhandel med landmændene, når vi tager imod deres afgrøder. Det kan være i form af såsæd, foder og gødning, tilføjer han.

 

Godt landbrugsområde

Nordfyn er et godt landbrugsområde, med stor aktivitet og mange aktive planteavlere. Brødr. Ewers A/S har for en del år siden lejet sig ind på modtagestationen for en periode, men den har siden været brugt til landbrugsdrift. Nu har selskabet så overtaget stedet, hvor der er gode faciliteter til modtagelse af afgrøder.

- Vi ønsker at være til stede og tilbyde fleksible løsninger, hvor landmændene er. Vi håber, at landmændene i området tager godt imod initiativet, og vi ser frem til at servicere vores kunder med gode modtage- og aflæsseforhold samt fleksible åbningstider, siger Benjamin Hansen.

Brødr. Ewers

Brødr. Ewers A/S er Danmarks største privat ejede grovvarevirksomhed med cirka 170 medarbejdere og en årlig omsætning på cirka 1,7 milliarder kroner. Ud over hovedkontoret i Sønderborg har Brødr. Ewers A/S afdelinger fordelt rundt om i Jylland, Fyn og på Sjælland.

Læs også