Gør dine dræn synlige og effektive via din mobiltelefon

I LandboNord kører vi løbende kurser i FarmTracking. Det næste er i januar hvor deltagerne får et indblik i alle de muligheder der ligger i løsningen.

Af planterådgiverne i LandboNord Pia Mai Thorshauge og John Bjørn Flyvholm

Hvis du er som de fleste landmænd i dag, så er du efterhånden blevet så afhængig af din mobiltelefon, at den er svær at undvære i det daglige. Mulighederne med mobilen er utallige, og det gælder også, når vi taler dræn. I LandboNord er vi nogle af de planterådgivere, som introducerer FarmTracking til de af vores kunder, som gerne vil have et digitalt overblik over behandlinger i marken.

Helt konkret udnytter FarmTracking GPS-funktionen i din smartphone til at udvælge den mark, du befinder dig på, så du hurtigt kan få overblik over behandlingerne eller foretage nye registreringer. Men FarmTracking er også designet til at give dig det nødvendige overblik over dine dræn digitalt. Digitalisering af dræn er ikke kun en teknologisk nyhed, men en fundamental nødvendighed for effektiv markhåndtering og vedligeholdelse.

Personligt har vi arbejdet med FarmTracking lige siden, det blev introduceret for efterhånden fem-seks år siden, og vi kan tydeligt mærke forskellen hos dem, der har taget teknologien til sig. Appen på telefonen tilbyder dig en ubegrænset adgang til information om jeres dræn, hvor som helst og når som helst. Med blot et par tryk på din smartphone eller tablet, hvis du har sådan en med i marken, kan både du og dine medarbejdere nemt tilgå og dele værdifuld information om drænenes placering og status.

Effektiv deling af data

For os at se er en af nøglefordelene ved FarmTracking nemheden i deling af data. Du kan let dele drændata med alle medarbejdere og eksterne partnere, hvilket forbedrer samarbejdet og beslutningstagningen på marken. Denne umiddelbare adgang og deling af data minimerer fejl og skaber en strømlinet arbejdsproces, der gavner alle involverede.

I LandboNord kører vi løbende kurser i FarmTracking, og det næste i januar, hvor deltagerne får et indblik i alle de muligheder, der ligger i løsningen, og det er en fornøjelse at opleve, hvordan det skaber en nemmere hverdag, blandt andet når det gælder at gøre dine dræn mere synlige og håndterbare end nogensinde før. Med FarmTracking får du ikke bare et digitalt overblik over drænene, men tager også et skridt frem mod en mere bæredygtig og effektiv drift af dine marker.

Læs også