bannerPos

Marktur bød på nye midler

I hveden blev deltagerne præsenteret for tre forskellige hvedesorter, med hver deres styrker.

Henriette Lemvig

Journalist (Planter)
09-06-2019 15:57
Der var mulighed for at studere nye svampemidler, nyt ukrudtsmiddel og nye sorter, da Vestjyllands Andel inviterede til markvandring på Mors.

Fremtidens sorter i hvede, raps og vårbyg samt kommende nyheder inden for planteværn var på programmet, da Vestjyllands Andel i sidste uge inviterede til markvanding på ejendommen »Peterslund« på Mors.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. og læs det hele

Planteavl med fokus på fremavl

På Lyngbygård Gods ved Aarhus er der stærke traditioner for at arbejde med fremavl, og der arbejdes intensivt på at optimere og tilpasse sædskiftet i den henseende.

Behov for mere inddragelse af lokal viden i de næste vandområdeplaner

Der er ikke nok fokus på inddragelse af lokal viden i det arbejdsprogram, som beskriver processen i arbejdet frem mod de næste vandområdeplaner, mener man i Landbrug & Fødevarer.

NIR-scanning på fodergangen

Et NIR-system på fuldfodervognen kan både sikre den rette mængde tørstof og en ensartet blanding. Der er dog en række andre ting, der skal styr på, før NIR giver værdi.

Arla holder priserne i ro igen

Det er nu over et år siden, Arla sidst ændrede deres afregningspriser. Mejerijkoncernen oplyser mandag, at man ikke ændrer priserne i juli måned. Dermed er afregningspriserne fortsat på det samme niveau som for et år siden.
Side 1 af 1573 (31449 artikler)Prev1234567157115721573Next