Første spadestik til udvidelsen af Velas

Rådgivningsvirksomheden Velas udvider og moderniserer bygningerne på Damsbovej i Vissenbjerg, og i sidste uge gik byggeriet officielt i gang. Trods den frosne jord blev det første spadestik taget til en 600 m2 ny tilbygning.

L&F Centrovices bestyrelse og direktør Jacob Christiansen (med spaden) der siden corona-perioden har arbejdet på at få byggeriet igangsat. Byggegrunden. Byggeriet forventes at stå færdigt i oktober 2024. L&F Centrovices formand Torben Povlsen i selskab med byggeleder Kim Birker, Guldfeldt Nielsen A/S klar til det første spadestik til udvidelse af bygningerne hos Velas i Vissenbjerg. Formand for L&F Centrovice tog det første spadestik til den nye tilbygning i selskab med byggeleder Kim Birker fra Guldfeldt Nielsen A/S.

På den snedækkede og frosne jord foran den store glasfacade havde medarbejderne ved Velas samlet sig i vintersolen. Fredag den 19. januar var en særlig dag på adressen, da det første spadestik skulle tages til en godt 600 m2 udvidelse af bygningerne.

- Det er en vigtig start på et vigtigt byggeri, så vi kan få forbedret vores faciliteter her i Vissenbjerg. Vi oplever øget aktivitet med flere besøgende, medarbejdere, lejere, konferencer og møder, og det kræver, at vi får mere plads og udvikler de nuværende faciliteter. Det gør os klar til fremtiden, hvor vi fortsat kan levere den rigtige rådgivning og modtage gæster i gode, opdaterede lokaler, siger Torben Povlsen, formand for L&F Centrovice.

Selvom jorden var frossen, kunne Torben Povlsen tage det første spadestik. Herefter tog de fremmødte plads i kantinen, hvor der til anledningen blev serveret kage og kaffe.

En lang proces

Det er landboforeningen L&F Centrovice, der har underskrevet en totalentreprise med entreprenørfirmaet Guldfeldt Nielsen A/S, som nu går i gang med byggeriet. Foruden nye lokaler udvides også kantinen og køkkenet hertil, og 580 m2 af de eksisterende lokaler ombygges.

- Det har været en lang proces, hvor vi faktisk siden corona-perioden har arbejdet på at få dette byggeri igangsat. Så vi er rigtig glade for, at vi i dag kan sætte byggeriet og udviklingen af vores grønne hus her på Fyn i gang. Og så glæder vi os meget til, at vi kan tage bygningen i brug.

Byggeriet forventes at stå færdigt i oktober 2024.

Læs også