bannerPos

Handler om at udnytte de muligheder brexit trods alt giver

- Vi skal have øje for at tiltrække virksomheder til Danmark, der fortsat gerne vil have et ben inden for EU’s indre marked, siger udenrigsminister Jeppe Kofod om en af de muligheder, brexit giver for Danmark

Lasse Ege Pedersen

Nyhedsredaktør, Effektivt Landbrug
09-10-2019 10:57
Danmark står til at blive ramt af en lang, lang række af negative effekter som følge af brexit. Vi skal dog også være klar til at udnytte de muligheder, som brexit trods alt også giver, lyder det fra udenrigsminister Jeppe Kofod.

I skrivende stund er der stadigvæk ikke nogen udtrædelsesaftale mellem EU og Storbritannien på plads. I slutningen af sidste uge kom det frem, at den britiske regering er klar til at bede EU om endnu en udsættelse af brexit, hvis der ikke er indgået aftale senest 19. oktober.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Robot gør dyrkning af roer rentabel

Firmaet Farmdroid har med deres markrobot FD20 skabt mulighed for blandt andet at dyrke økologiske roer, da robotten både sår og renholder marker på op til 20 hektar.

Vi står enestående stærkt

Mens eksempelvis tyske landmænd samles i dyb frustration til demonstrationer, fordi de ikke kan finde nogen venner, står vi i Danmark enestående stærkt, lød det fra formanden for Landbrug & Fødevarer på svineproducenternes årsmøde i går.

Tyske landmænd sendte fælles opråb til nationen

Tusindvis af landmænd fik politikerne i tale under landsdækkende traktordemonstrationer i går. Effektivt Landbrug var med, da landmændene i Slesvig-Holsten afviklede deres arrangement i Rendsborg.

Debatten på svinekongressen er uskøn

Der er for meget negativitet i debatten på svinekongressen. Tag nu ja-hatten på, lød opfordringen fra svineproducenten Jonas Würtz under debatten.

Harsk kritik regnede over formand på grund af tabt millionretssag

Formand Erik Larsen for Seges Svineproduktion fik hårde ord med på vejen fra henholdsvis formanden og næstformanden fra Danske Svineproducenter. Blandt andet på grund af hele balladen om DanBred og Danish Genetics samt den tabte retssag mod Ulrik Lundgaard fra Solvang Svineavl, som blev tilkendt syv millioner kroner.

Henrik Biilmann ny direktør i VikingGenetics

Nordisk kvægavlsforening, VikingGenetics, har udnævnt den hidtidige direktør for Friland A/S, Henrik Biilman, som administrerende direktør fra 1. februar 2020.
Side 1 af 1667 (33325 artikler)Prev1234567166516661667Next