Tid til indstilling af kandidater

Man kan nu indstille kandidater til »Årets Arbejdsplads 2018«.

Når VKST Svinerådgivning onsdag den 28. februar afvikler årsmøde for svineproducenter, sættes der fokus på at have så attraktive arbejdspladser i landbruget, at man kan tiltrække de nødvendige medarbejdere.

På årsmødet udpeges derfor årets arbejdsplads, og i den forbindelse opfordrer VKST Svineavl til at indstille kvalificerede kandidater.

For at komme i betragtning til »Årets Arbejdsplads« er der nogle kriterier, der skal være opfyldt, oplyser Marlene Sparre Ibsen fra VKST.

Det skal blandt andet være en arbejdsplads med engagement og arbejdsglæde, og der skal være fokus på sikkerhed og et godt psykisk arbejdsmiljø på arbejdspladsen, som også ansætter elever og tager ansvar for rekruttering af medarbejdere, som på sigt kan udvikles til driftsledere.

Der arbejdes respektfuldt med integrering af kultur og sprog for medarbejdere fra forskellige nationaliteter, og ejer og ansatte ledere har fokus på medarbejdernes trivsel.

Forslag til »Årets Arbejdsplads« – med argumenter ud fra de forskellige kriterier – skal senest fredag den 16. februar sendes til Marlene Sparre Ibsen på msi@vkst.dk

Læs også