LandboSyd og IT & Co indgår samarbejde

LandboSyd og IT & Co har pr. 1. september indgået en samarbejdsaftale om levering af digital service og infrastruktur til LandboSyds syddanske landmænd.

Den 1. september trådte en samarbejdsaftale mellem IT-virksomheden IT & Co og rådgivningsvirksomheden LandboSyd i kraft.

Den nye aftale betyder, at LandboSyd kan formidle kontakt til IT-virksomheden, som tilbyder support og løsninger inden for digital infrastruktur, IT-support, pc’er, internet og meget mere.

- Vi har valgt løsningen med IT & Co, der har base i Rødekro, da vi her ser en model med flere fordele for vores kunder og landmænd. Det er fordele, vi kan være med til at påvirke via tæt samarbejde i det daglige, hvor IT & Co også hjælper med at supportere LandboSyds interne IT-setup, siger LandboSyds adm. direktør Sune Aagot Sckerl og tilføjer:

- Vi ser det som et tilbud, du som landmand kan benytte, om du har behov, eller når du har brug for hjælp og vejledning til dine it-løsninger, opsætning af pc og meget mere. Du kan ringe direkte til IT & Co eller til LandboSyd, så skaber vi kontakten.

Tæt og åben dialog

Også hos IT & Co ser man fordele ved samarbejdet:

- Vi har med aftalen besluttet at have tæt og åben dialog om, hvordan vores IT-løsninger kan komme til gavn for LandboSyds kunder og sydjyske landmænd som helhed. LandboSyd kender kundernes behov, og vi kender alt til digitale løsninger, som vi kan tilbyde til en yderst konkurrencedygtig pris, siger Kim Lassen, direktør hos IT & Co.

IT & CO blev etableret i 1997 med afdelinger i Rødekro og Ans. Virksomheden har fokus på godt IT-håndværk og service. Forretningsområdet omfatter hardware, software, hosting, salg, installation og service.

Læs også