Vestjysk udvider miljøteamet

Klima og miljø kommer til at spille en stadig større rolle i fremtidens landbrug. Derfor udvider landboforeningen Vestjysk nu miljøteamet med endnu en erfaren rådgiver.

Miljøgodkendelser af husdyr, klima-lavbundsarealer, Natura 2000, vandområdeplaner, Rise-analyser og miljøledelse – listen over arbejdsområder i miljøafdelingen i landboforeningen Vestjysk er både lang og bred og vil fremover kun blive mere omfattende. For at imødekomme den øgede arbejdsmængde og fremtidens udfordringer indenfor miljø og klima har Vestjysk derfor pr. 1. december ansat den 45-årige miljørådgiver Trine Riis Jeppesen.

- Vi kigger ind i en fremtid, hvor klima og bæredygtighed kommer til at fylde mere i landbruget og de omkringliggende erhverv på grund af blandt andet den nye landbrugsaftale og det generelle øgede fokus på områderne, siger Helle Borum, politisk- og miljørådgiver i Vestjysk og fortsætter:

- Derfor er det vigtigt, at vi som landboforening kan tilbyde de stærkeste kompetencer på området og har dygtige medarbejdere nok til at imødekomme udfordringerne. Trine kommer med mange års erfaring og en viden, som vi bare ikke kunne sige nej til. Eksempelvis er hun certificeret Rise-rådgiver og kan lave OML-beregninger.

Erfaring

Trine Riis Jeppesen er uddannet landmand og jordbrugsteknolog og har de seneste 15 år siddet i en stilling som miljørådgiver i Sagro. Privat har hun to sønner på 19 og 22 år og er netop flyttet fra Stavsø til Hemmet med sin kæreste.

Med ansættelsen dækker landboforeningen nu alle dele af klima- og miljøområdet, oplyser Vestjysk i en pressemeddelelse.

Læs også