Italiensk plantefødevareproducent ser pæn fremgang
Italienske Valsoia står bag en række plantebaserede fødevarer, såsom is, mælk og køderstatninger. En række fødevarer, der tilsyneladende ser ud til at være en stigende efterspørgsel på, både i og uden for Italien.

Valsoia producerer blandt andet plantebaseret is. Foto: Openfoodfacts.org.
Den italienske fødevareproducent Valsoia, der står bag en lang række plantebaserede fødevarer, kan præsentere en pæn fremgang i sit seneste halvårsregnskab.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.
Prøv os for 10 kr. om ugen
Allerede abonnement?
Log ind her

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her