Regnskaber 21-01-2022 09:33:38 Landets største glutenfrie producent vækster trods coronaudfordringer Danmarks største producent af glutenfrit brød, Nordic Gluten Free Bakery, kan præsentere et rekordresultat i en ellers hård tid, hvor en stor portion af virksomhedens kunder har måtte holde lukket. Nordic Gluten Free Bakery producerer glutenfrit brød, rundstykker og kager, som bliver solgt i Norden og enkelte andre europæiske lande. Foto: Nordic Gluten Free Bakery Steven Andersen steven@effektivtlandbrug.dk Gem Coronapandemien har af flere omgange tvunget den danske hotel- og restaurationsbranche til at holde lukket. Den har sat en stopper for flere messer og konferencer, forhindret os i at rejse udenlands og i at holde fysiske møder. Den slags udfordringer har i særdeleshed plaget den jyske producent af glutenfrie fødevarer Nordic Gluten Free Bakery. Vil du læse mere? Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst. Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder. Men du kan prøve et digitalt abonnement i 10 uger for 10 kroner om ugen. Prøv os for 10 kr. om ugen Læs også Mangel på hænder og stigende råvarepriser presser fødevarebranchen Nordvestjysk staldventilationsfirma presset af lave svinepriser Industribageri fordobler overskuddet