Kom til åbent hus

Et nyt år betyder åbent hus på landets landbrugsskoler.

Flere landbrugsskoler holder i starten af året åbent hus. Her kan interesserede unge og nysgerrige forældre blive klogere på skolernes uddannelsesmuligheder og livet som landbrugsskoleelev.

En af de skoler, som inviterer til åbent hus, er Asmildkloster Landbrugsskole i Viborg.

Torsdag den 19. januar kan man få en guidet rundtur på skolen, møde elever, som kan fortælle om skolens studiemiljø, og dykke ned i de forskellige uddannelser, skolen udbyder.

Man vil blandt andet kunne høre om, hvordan man kan starte sin uddannelse på grundforløbet, enten som EUD-elev eller som EUX-elev, hvor EUX-eleverne tager en studentereksamen samtidig med grundforløbet til landmand.

Uddannelsen Turbolandmand er for dem, der kommer med en studentereksamen i bagagen. Uddannelsen henvender sig både til dem, der gerne vil læse til landmand, men også til dem, der planlægger at tage en videregående uddannelse som for eksempel dyrlæge, agronom, jordbrugsteknolog med mere.

På aftenen vil der også være rig mulighed for at høre om landbrugets lederuddannelser. Det gælder uddannelsen til produktionsleder og uddannelsen til agrarøkonom.

Arrangementet finder sted fra klokken 19.00 til 21.30.

Læs også