Juletræer på messe

Langesømesse – den 30. fagmesse for juletræer og pyntegrønt. Foreningen Danske Juletræer og Skov & Landskab vil igen denne gang udstille sammen – og kåre Danmarks flotteste juletræ.

Smukke juletræer belønnes – ikke bare af kunderne op til jul – men også på Langesømessen, hvor der igen dystes i kampen om Danmarks flotteste juletræ. Arkivfoto

I forbindelse med Langesømessen er det blevet tradition, at Danske Juletræer er til stede med en stand og i år står foreningen sammen med Skov & Landskab, der på forpladsen.

På Danske Juletræers stand på markedspladsen vil ma, ifølge foreningens hjemmeside, kunne få en snak med sekretariatets medarbejdere og høre om de igangværende projekter og kampagner.

Skov & Landskab er et nationalt center for forskning, uddannelse og rådgivning inden for skov og skovprodukter, landskabsarkitektur og landskabsforvaltning, byplanlægning og bydesign.

Centret er et samarbejde mellem Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning (IGN) og Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi (IFRO) på Københavns Universitet.

Enhver besøgende kan medbringe sit flotteste juletræ på maksimalt 2,25 m og deltage i kampen.

Der kæmpes i to kategorier - en for nordmannsgran og en for øvrige arter - der uddeles præmier i begge kategorier. Se mere på Danske Juletræers hjemmeside – www.christmastree.dk

Læs også