Privat faglig svinerådgivning hele vejen rundt

Elite Opti er et privat rådgivningstilbud til svineproducenter. For indehaver af virksomheden, Birgitte Bendixen Møller handler det om faglig, praktisk og ikke mindst uvildig rådgivning i alle grene af svineproduktionen.

Birgitte Bendixen Møller ejer og driver Elite Opti fra hjemadressen ved Gesten nær Vejen i Sydjylland. Kunderne findes i hele landet samt i udlandet. Foto: John Ankersen

Birgitte Bendixen Møller, (tv), og Lizette Pilegaard, (th), har begge mange års erfaring inden for svineproduktion og rådgivning. Sammen udgør de rådgiver-teamet i Elite Opti. Arkivfoto: Camilla Bønløkke

Svinerådgiver Birgitte Bendixen Møller har over 20 års erfaring inden for både rådgivning, svineproduktion, foderstof og mineraler. Erfaring, der i den grad er blevet kombineret og samlet i hendes virksomhed Elite Opti, der blev startet i 2017.

Og siden er det gået stærkt for Birgitte Bendixen Møller, der i dag også har et tæt samarbejde med en anden svinerådgiver, Lizette Pilegaard, hvor de tilsammen udgør et stærkt fagligt svinerådgiver-team, med hver deres specialer.

Vil du læse mere?

Køb abonnement her

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også