Webinar om fremtiden i dansk svineproduktion

Den 12. maj klokken 10-12 inviterer Patriotisk Selskab til onlinewebinaret med titlen: »Dansk griseproduktion – Er du en del af fremtiden?«.

Ved webinaret vil økonomikonsulent Lone Bendixen og økonomimedarbejder Maria Schmidt Larsen fortælle om resultaterne hos Patriotisk Selskabs medlemmer, hvorved deltagere kan hente inspiration til, hvilke områder i egen produktion der kan optimeres for at styrke økonomien.

Konsulenterne vil også komme ind på prognoserne for afregningspriserne, samt hvordan kravet om miljøledelse kan opfyldes. Det er et krav som trådte i kraft for alle IE-husdyrbrug i februar.

Herudover vil Nicolaj Nørgaard, senior vice president hos Danish Crown, fortælle om Danish Crowns forventninger til fremtiden for dansk griseproduktion. Her vendes blandt andet spørgsmålene: Hvad skal vi producere, og hvem skal vi eksportere til? Og vil der i højere grad blive tale om kontraktproduktion?

Webinaret, der er for medlemmer af Patriotisk Selskab, er gratis og finder sted på Microsoft Teams. Se mere om tilmelding på patriotisk.dk.

Læs også

Muslingefoder skal erstatte importeret soja
Sådan undgår du denne faldgrube i svinefoderet
Masseproduceret vaccine mod ASF rykker nærmere
Vand kan være en bakteriebombe
Danish Crown hæver grisenoteringen med 30 øre
Smågrises behov for zink er højere end tilladt og anbefalet