Varmeplader sikrer komfort for pattegrise i farestier og smågrisehuler

Aco Funki præsenterer varmeplader, der sikrer optimal trivsel og bedre overlevelsesevne i pattegrisenes første levedøgn.

Varmeplader anvendes i farestalde for at sikre pattegrisene optimal trivsel og bedre overlevelsesevne i de første levedøgn. Varmeplader spiller en afgørende rolle for at sikre pattegrises trivsel og optimale vækst i fare- og smågrisestier.

Med deres sparsomme kropsbehåring, begrænsede energireserver og dårlige kuldemodstand, kræver nyfødte pattegrise et nøje kontrolleret miljø for en sund udvikling. Når du monterer varmepladerne i dine farestier, giver du dem konstant komfort.

Vil du læse mere?

Prøv to måneder til én måneds pris.

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs mere om Nutrifair 2024

NutriFair er en stor begivenhed inden for fødevare- og ernæringssektoren, der samler professionelle fra hele industrien. Messen afholdes årligt dedikeret til at fremme innovation, viden og netværk inden for fødevareteknologi, ernæring og sundhedssektoren.NutriFair er en stor begivenhed inden for fødevare- og ernæringssektoren, der samler professionelle fra hele industrien. Messen afholdes årligt dedikeret til at fremme innovation, viden og netværk inden for fødevareteknologi, ernæring og sundhedssektoren.

Læs mere her

Læs også