bannerPos

Årsmøde med velfærd og sygdomshåndtering på programmet

Tirsdag den 28. januar inviterer Ø-Vet deres kunder til årsmøde på Sørup Herregård ved Ringsted. Programmet for årets møde sætter blandt andet fokus på dyrevelfærd, herunder håndteringen af syge dyr og brokgrise. Henrik Elvang Jensen, professor ved Københavns Universitet, giver i dagens første indlæg en indsigt i, hvordan retsmedicinske undersøgelser af dyrevelfærdssager foregår og vurderes. Inger Morthorst Møller, dyrlæge hos Ø-Vet, kommer dernæst ind på, hvordan du bedst gør syge dyr ras

AF: CAMILLA BØNLØKKE

FAGJOURNALIST
28-11-2019 06:56
Ø-Vet inviterer igen i år til årsmøde i årets første måned, og det omfatter traditionen tro et program med en lang række af faglige indlæg.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

- Vi skal konstant tænke nyt

På Stenalt Gods drives man af at forbedre sig hele tiden. Derfor undrer det godset, når EU-ordninger som har innovation til formål, udelukker nye driftsmuligheder.

Teknologi har løftet planteavlen på Stenalt Gods

På Stenalt Gods har EU-tilskud været med til at fremme den økologiske planteavl med nye teknologier og opbevaringsmuligheder til tørring.

Solceller kan give ekstra indtægter

Solceller fyldte en stor del, da Sesvanderhave holdt julemøde for sukkerroedyrkere.

Skovlandbrug kan være en del af løsningen på landbrugets udfordring

Skovlandbrug kan være en del af løsningen på mange af udfordringerne i landbrugssektoren, herunder klima- og biodiversitetsudfordringer. Landmand Bjarne Larsen ved Esbjerg viste torsdag sit skovlandbrug frem.

Grundvandsovervågning møder kritik fra Rigsrevisionen

Miljøministeren er stærkt utilfreds med, hvad hun betegner som en mangelfuld forvaltning af dispensationer til sprøjtemidler. Ministeren iværksætter nu tre tiltag for at komme usikkerheder og problemer til livs.
Side 1 af 1716 (34320 artikler)Prev1234567171417151716Next