bannerPos

Deltag ved svinebranchens største faglige begivenhed

Årets største faglige og sociale begivenhed i svinebranchen finder sted tirsdag den 22. og onsdag den 23. oktober.

Camilla Bønløkke

Fagjournalist
18-09-2019 07:10
Viden, debat og netværk er blot nogle af de nøgleord, som den traditionsrige svinekongres i Herning Kongrescenter dækker over. I år løber arrangementet af stablen den 22.-23. oktober.

Intet mindre end 71 inspirerende foredrag og debatter er lagt ind i programmet for årets største faglige og sociale begivenhed i svinebranchen.

Som vanligt finder arrangementet sted i MCH Herning Kongrescenter, og i år er det på datoerne tirsdag den 22. og onsdag den 23. oktober.

Tirsdagen skydes i gang med årsmødet, hvor formand Erik Larsen og sektordirektør Christian Fink Hansen blandt andet kommer ind på, hvordan det er gået for svineproduktionen i årets løb. Herunder branchens udfordringer, resultater og faglige mål, hvorefter der under debatten er plads til spørgsmål til formanden og sektordirektøren.

Faglighed og fest

Årsmødet efterfølges af kongressen, hvor deltagere selv kan sammensætte deres eget program efter interesse. Tilmelder man sig begge dage, er det derfor muligt at nå at deltage ved op til 10 foredrag, workshops og debatter.

Også for de engelsksprogede medarbejdere er der mulighed for at få glæde og fuldt udbytte af kongressen. Begge dage er der foredrag i hvert tidsrum, som afholdes på engelsk.

Gå heller ikke glip af den populære festmiddag tirsdag aften, hvor der traditionen tro bliver sørget for god underholdning, lyder det fra arrangørerne. I år er det Lasse Rimmer, der kommer og giver den gas med sin skarpe humor, og som altid nyder festdeltagerne en lækker tre-retters menu med et glas vin/øl og kaffe, hvorefter DJ Hartmann skruer op for festen.

Når det gælder tilmelding, er der Early Bird-rabat til de hurtige, og efter fredag den 4. oktober stiger prisen med et gebyr på 150 kr. ekskl. moms. Se meget mere om program, tilmelding og priser under www.svineproduktion.dk.

cab@effektivtlandbrug.dk
telefon 61 20 96 65

Debatten på svinekongressen er uskøn

Der er for meget negativitet i debatten på svinekongressen. Tag nu ja-hatten på, lød opfordringen fra svineproducenten Jonas Würtz under debatten.

Harsk kritik regnede over formand på grund af tabt millionretssag

Formand Erik Larsen for Seges Svineproduktion fik hårde ord med på vejen fra henholdsvis formanden og næstformanden fra Danske Svineproducenter. Blandt andet på grund af hele balladen om DanBred og Danish Genetics samt den tabte retssag mod Ulrik Lundgaard fra Solvang Svineavl, som blev tilkendt syv millioner kroner.

Henrik Biilmann ny direktør i VikingGenetics

Nordisk kvægavlsforening, VikingGenetics, har udnævnt den hidtidige direktør for Friland A/S, Henrik Biilman, som administrerende direktør fra 1. februar 2020.

33 blev tilbageholdt i protester mod naturgenopretningsprojekt

Søndag forsøgte demonstranter i Lille Vildmose at blokere for Aalborg Kommunes arbejde i forbindelse med et naturgenopretningsprojekt.

Dansk svineproduktion med i front på effektivitet

Danmark fravænner tre grise mere per årsso end nærmeste konkurrent. Samtidig har dansk svineproduktion EU’s laveste produktionsomkostninger pr. kilo svinekød, viser ny rapport.
Side 1 af 1667 (33322 artikler)Prev1234567166516661667Next