Gratis kursus målrettet nyansatte i svinestalden

Er din nye medarbejder klar til at arbejde på din bedrift? Et nyt onlinekursus fra Seges kommer rundt om dansk svineproduktion og er en god måde at blive introduceret til arbejdet på en dansk svinebedrift.

Du kender allerede reglerne for smittebeskyttelse – og alt andet, der er vigtigt at vide, når man arbejder på en svinebedrift. Men for nye medarbejdere kan der være rigeligt at se til. Derfor har Seges Akademi sammen med Seges Svineproduktion lavet et digitalt kursus, der henvender sig til nye medarbejdere i danske svinebesætninger.

Kurset består af følgende otte moduler: Velkommen til dansk svineproduktion, Soens og grisens cyklus, Undgå smitte inde i stalden, Medicinhåndtering, Foder og vand til grisen, Flytning af grise, Kastration, Aflivning.

Fire forskellige sprog

Kurset er lavet på fire sprog: dansk, engelsk, ukrainsk og rumænsk og henvender sig især til udenlandske medarbejdere, som ikke før har arbejdet på en svinebedrift.

Kurset kan dog også med fordel tages af danske medarbejdere – både nye medarbejdere og medarbejdere med erfaring.

- En ting er den gennemgang og oplæring, man får, når man begynder sit arbejde på en svinebedrift. Men for at være sikker på at få det hele med er det samlet i dette e-læringsforløb. Og ellers skader gentagelse jo aldrig, siger konsulent Dorthe Poulsgaard Frandsen hos Seges.

Se mere om kurset via svineproduktion.dk.

cab

Læs også