bannerPos

Schippers satser yderligere på det danske marked

- MS Schippers har en vision om at blive større i Danmark og komme ud til endnu flere danske landmænd. Derfor udvides der med danske produktkonsulenter, fortæller landechef Jacob Madsen (th) der her ses sammen med produktkonsulent Claus Bælum.

Camilla Bønløkke

Journalist (Svineproduktion)
16-04-2019 14:15
Hollandske MS Schippers har en vision om, at de skal ud til endnu flere danske landmænd. Derfor udvider de nu staben af produktkonsulenter med tre danske medarbejdere.

Det hollandske firma MS Schippers, der især har specialiseret sig inden for rengøring, desinfektion og organiske syrer, men som også er kendt for deres specialudviklede behandlingsvogn, har sat nye mål for det danske marked.

- MS Schippers har en vision om at blive større i Danmark og komme ud til endnu flere danske landmænd. Derfor udvides der med danske produktkonsulenter, fortæller landechef Jacob Madsen, der skal forestå opgaven sammen med produktkonsulent Claus Bælum, der hovedsagelig er kontaktperson på Fyn, samt på sigt yderligere en kollega.

Vejledning og opfølgning

Claus Bælum har mere end 20 års erfaring som driftsleder og har siden 2007 arbejdet med foder og syre, mens Jacob Madsen i mere end 15 år har arbejdet med salg til landbruget i både ind- og udland og dermed ligeledes en erfaren mand i branchen.

- Vi går bogstaveligt talt med ind og sætter fingrene ned i skidtet, og vi kommer også gerne ud og illustrerer effekten af vores produkter, påpeger Claus Bælum, og de to konsulenter understreger, at de altid har en tæt opfølgning på alle produkter, indtil de kan mærke, at medarbejderne i stalden har føling med anvendelsen.

- Vi starter også altid med at lægge en strategi for den enkelte besætning, men i tæt samspil med landmanden, besætningsdyrlægen og eventuelt andre rådgivere tilknyttet bedriften, påpeger Jacob Madsen, der fortæller, at selvom der nu er dansk produktrådgivning hos MS Schippers, så er det fortsat med tæt support fra de hollandske specialister fra virksomhedens hovedkontor i Holland.

Fokus på rent vand og foder

Ifølge Jacob Madsen så har MS Schippers blandt andet en hollandsk specialist indenfor vådfoder og syre, hvis ekspertise de danske produktrådgivere til enhver tid kan trække på, når de står på staldgangen ude i den enkelte besætning.

Firmaet har også i høj grad opmærksomheden rettet mod rent drikkevand i besætningerne – et område der ifølge Jacob Madsen slet ikke er nok fokus på i branchen.

Desuden melder MS Schippers sig klar til at køre den medicinske zink ud af fravænningsblandingerne med deres organiske syre, ligesom et lavere antibiotikaforbrug i svinebranchen generelt er et af specialisternes store fokusområder.

Fantastiske muligheder for nytænkning til den nye regering

Dette er et læserbrev, som vi hos Effektivt Landbrug har valgt at bringe i vores medier.

Start med at teste gradueret udsæd på to marker til efteråret

Planteavler Anders P. Møller begynder at kunne se resultater af sin graduering af udsæd og gødning. Præcisionsjordbrug er en disciplin, man hele tiden kan bygge ovenpå – jo flere data, man indsamler, jo mere kan man optimere udbyttet, fremhæver han.

Oplev USA fra New York til Orlando

På en spændende studietur fra 27. oktober til 6. november kan man se mange af USA’s højdepunkter på østkysten, besøge interessante landbrug samt maskinfabrikken i byen New Holland, som har lagt navn til det kendte mærke.

Æblehøst bliver langt under middel

Årets høst af danske æbler bliver nærmest katastrofal. I hvert fald hvis man skal tro flere avlere på Sjælland.

Danske Vandløb: For mange er fortsat med i vandområdeplaner

Antallet af vandløb, der indgår i vandplanerne i den kommende periode, er fortsat urealistisk højt, mener organisationen Danske Vandløb.

Høstoverblik: Godt i gang med høsten i hele landet

Mejetærskerne er i denne uge blevet luftet i vinterbyggen i alle landsdele. Effektivt Landbrug har bedt en række konsulenter fortælle, hvordan høsten er kommet fra start i deres område.

- Jeg kan blive nødt til at blive konventionel landmand igen

Hvis forslaget om at nedsætte den tilladte brug af konventionel gylle og halm bliver vedtaget i økobranchen, så overvejer den økologiske planteavler Klaus Aage Bengtson, som driver små 1.100 hektar, at vende tilbage til konventionel produktion. - Det vil virkelig være ærgerligt, hvis det her bliver hastet igennem. For det virker uigennemtænkt, siger han.

Så høstes der strandsvingel

Onsdag blev de første hektar strandsvingel høstet på Vestfyn. Og den er overraskende tør.

Case IH udfordrer til dyst i marken

Er du frisk på en udfordring, er Case IH klar til at komme forbi med deres Axial Flow-mejetærsker i håb om at kunne præstere lidt bedre, end hvad du selv kan. De udfordrer andre mejetærskere i spild, kernekvalitet og kapacitet.
Side 1 af 1586 (31720 artikler)Prev1234567158415851586Next