bannerPos

Schippers satser yderligere på det danske marked

- MS Schippers har en vision om at blive større i Danmark og komme ud til endnu flere danske landmænd. Derfor udvides der med danske produktkonsulenter, fortæller landechef Jacob Madsen (th) der her ses sammen med produktkonsulent Claus Bælum.

Camilla Bønløkke

Journalist (Svineproduktion)
16-04-2019 14:15
Hollandske MS Schippers har en vision om, at de skal ud til endnu flere danske landmænd. Derfor udvider de nu staben af produktkonsulenter med tre danske medarbejdere.

Det hollandske firma MS Schippers, der især har specialiseret sig inden for rengøring, desinfektion og organiske syrer, men som også er kendt for deres specialudviklede behandlingsvogn, har sat nye mål for det danske marked.

- MS Schippers har en vision om at blive større i Danmark og komme ud til endnu flere danske landmænd. Derfor udvides der med danske produktkonsulenter, fortæller landechef Jacob Madsen, der skal forestå opgaven sammen med produktkonsulent Claus Bælum, der hovedsagelig er kontaktperson på Fyn, samt på sigt yderligere en kollega.

Vejledning og opfølgning

Claus Bælum har mere end 20 års erfaring som driftsleder og har siden 2007 arbejdet med foder og syre, mens Jacob Madsen i mere end 15 år har arbejdet med salg til landbruget i både ind- og udland og dermed ligeledes en erfaren mand i branchen.

- Vi går bogstaveligt talt med ind og sætter fingrene ned i skidtet, og vi kommer også gerne ud og illustrerer effekten af vores produkter, påpeger Claus Bælum, og de to konsulenter understreger, at de altid har en tæt opfølgning på alle produkter, indtil de kan mærke, at medarbejderne i stalden har føling med anvendelsen.

- Vi starter også altid med at lægge en strategi for den enkelte besætning, men i tæt samspil med landmanden, besætningsdyrlægen og eventuelt andre rådgivere tilknyttet bedriften, påpeger Jacob Madsen, der fortæller, at selvom der nu er dansk produktrådgivning hos MS Schippers, så er det fortsat med tæt support fra de hollandske specialister fra virksomhedens hovedkontor i Holland.

Fokus på rent vand og foder

Ifølge Jacob Madsen så har MS Schippers blandt andet en hollandsk specialist indenfor vådfoder og syre, hvis ekspertise de danske produktrådgivere til enhver tid kan trække på, når de står på staldgangen ude i den enkelte besætning.

Firmaet har også i høj grad opmærksomheden rettet mod rent drikkevand i besætningerne – et område der ifølge Jacob Madsen slet ikke er nok fokus på i branchen.

Desuden melder MS Schippers sig klar til at køre den medicinske zink ud af fravænningsblandingerne med deres organiske syre, ligesom et lavere antibiotikaforbrug i svinebranchen generelt er et af specialisternes store fokusområder.

Intensivt landbrug er vejen frem for klimaet

Hvis man lod os gødske mere, kunne dansk landbrug alene løse den danske del af klimaopgaven, mener skribenten.

Tilsagn om tilskud til jordfordeling

Klarlæg allerede nu, om der kan være grundlag for en jordfordeling, inden der åbnes for ansøgninger til en ny tilskudsordning, lyder rådet fra Søren Nørgaard Sørensen, advokat og partner, HjulmandKaptain.

Hvor tjener man pengene i sit markbrug?

Når man kender sine omkostninger og arbejder med sine nøgletal, stiger interessen for bedriften og evnen til forandringer. - Man tjener derfor typisk mere ved at deltage i et DB2-tjek, påpeger maskinkonsulent Christian Rabølle, VKST.

Digitale kurser kan løfte arbejdet i stalden

Otte forskellige kurser tager fat i den basale viden om, hvordan vi passer grisene, hvad det er vigtigt at holde øje med i stalden, etc.

Ekspert vil have kommunerne ind i dige-kampen

Hvis der skal skabes mere klarhed om beskyttede diger i Danmark, må kommunerne komme i gang med den konkrete udpegning, mener museumsinspektør Tenna Kristensen, Museum Sønderjylland.

Gårdmejeri i Vendsyssel leverer luksusoste til Singapore Airlines

Singapore Airlines vil fremover tilbyde sine passagerer på businessclass flere oste fra Sønderhaven Gårdmejeri i Brønderslev. De nye oste vil blive specielt udviklet efter ønsker fra flypassagererne.

Danish Crown-direktør: Markedet tillader ikke prisstigninger

Direktør i Danish Crown Beef, Finn Klostermann fortæller, at han udmærket forstår slagtekalveproducenternes frustration over nuværende afregningspriser. At priserne ikke er højere, skyldes flere faktorer, forklarer han.
Side 1 af 1542 (30833 artikler)Prev1234567154015411542Next