bannerPos

Schippers satser yderligere på det danske marked

- MS Schippers har en vision om at blive større i Danmark og komme ud til endnu flere danske landmænd. Derfor udvides der med danske produktkonsulenter, fortæller landechef Jacob Madsen (th) der her ses sammen med produktkonsulent Claus Bælum.

AF: CAMILLA BØNLØKKE

FAGJOURNALIST
16-04-2019 14:15
Hollandske MS Schippers har en vision om, at de skal ud til endnu flere danske landmænd. Derfor udvider de nu staben af produktkonsulenter med tre danske medarbejdere.

Det hollandske firma MS Schippers, der især har specialiseret sig inden for rengøring, desinfektion og organiske syrer, men som også er kendt for deres specialudviklede behandlingsvogn, har sat nye mål for det danske marked.

- MS Schippers har en vision om at blive større i Danmark og komme ud til endnu flere danske landmænd. Derfor udvides der med danske produktkonsulenter, fortæller landechef Jacob Madsen, der skal forestå opgaven sammen med produktkonsulent Claus Bælum, der hovedsagelig er kontaktperson på Fyn, samt på sigt yderligere en kollega.

Vejledning og opfølgning

Claus Bælum har mere end 20 års erfaring som driftsleder og har siden 2007 arbejdet med foder og syre, mens Jacob Madsen i mere end 15 år har arbejdet med salg til landbruget i både ind- og udland og dermed ligeledes en erfaren mand i branchen.

- Vi går bogstaveligt talt med ind og sætter fingrene ned i skidtet, og vi kommer også gerne ud og illustrerer effekten af vores produkter, påpeger Claus Bælum, og de to konsulenter understreger, at de altid har en tæt opfølgning på alle produkter, indtil de kan mærke, at medarbejderne i stalden har føling med anvendelsen.

- Vi starter også altid med at lægge en strategi for den enkelte besætning, men i tæt samspil med landmanden, besætningsdyrlægen og eventuelt andre rådgivere tilknyttet bedriften, påpeger Jacob Madsen, der fortæller, at selvom der nu er dansk produktrådgivning hos MS Schippers, så er det fortsat med tæt support fra de hollandske specialister fra virksomhedens hovedkontor i Holland.

Fokus på rent vand og foder

Ifølge Jacob Madsen så har MS Schippers blandt andet en hollandsk specialist indenfor vådfoder og syre, hvis ekspertise de danske produktrådgivere til enhver tid kan trække på, når de står på staldgangen ude i den enkelte besætning.

Firmaet har også i høj grad opmærksomheden rettet mod rent drikkevand i besætningerne – et område der ifølge Jacob Madsen slet ikke er nok fokus på i branchen.

Desuden melder MS Schippers sig klar til at køre den medicinske zink ud af fravænningsblandingerne med deres organiske syre, ligesom et lavere antibiotikaforbrug i svinebranchen generelt er et af specialisternes store fokusområder.

Nu skal der forskes i loftshøjden på svinetransporter

Lovgivningen kræver at smågrises velfærd tilgodeses - også under transport. Et af elementerne heri er loftshøjden i bilerne. Der eksisterer imidlertid ingen videnskabelig dokumentation for, hvad loftshøjde betyder for grisene. Det skal et nyt forskningsprojekt give viden om.

Helms forbereder generationsskifte

I løbet af de næste tre år vil der blive gennemført et generationsskifte hos Helms TMT, fortæller den nuværende frontfigus, Kristian Helms.

GPS skal guide til fleksibel naturpleje

60 kreaturer har fået GPS-halsbånd på for at hjælpe Landbrugsstyrelsen med at finde vej til mere fleksible og attraktive tilskudssystemer til naturpleje.

Fik minister i tale om §3-forbud og efterafgrødekrav

Fælles for §3-dyrkningsforbuddet og det fremrykkede efterafgrødekrav er, at nogle landmænd oplever det, som om de får en stor økonomisk øretæve og usikkerhed om fremtiden, lyder det fra SLF, der forleden gik til miljøministeren med urimelighederne.

Overvældende tilslutning til Hobro Dyrskue

Der er tilmeldt 34 katalognumre til den første digitale udgave af Hobro Dyrskue. - Det er helt overvældende, lyder det fra arrangørerne.

Den danske foodservicebranche er på vej tilbage

Salget af Arla Pro-produkter er fordoblet, siden coronakrisen var på sit højeste tilbage i marts måned, og de seneste to uger er efterspørgslen steget med 30 procent. Det vidner om en foodservicebranche, som er på vej tilbage, lyder det fra Arla Pro.

Sæd-smitte fra Mors 2 afkræftes

Analyse afkræfter, at sæd fra Mors 2 har været kilden til PRRS i to produktionsbesætninger.
Side 1 af 1852 (37031 artikler)Prev1234567185018511852Next