bannerPos

Vær klar til kontrolbesøg

Ifølge Danvet kan svineproducenter med fordel forberede sig således, at kommende kontrolbesøg fra myndighederne glider så smidigt som muligt for alle parter. Arkivfotos

AF: CAMILLA BØNLØKKE

FAGJOURNALIST
09-01-2020 09:41
Overvågning og kontrol forventes ikke at blive mindre i fremtiden. Dyrlægerne hos Danvet opfordrer derfor producenter til at være forberedt, så eventuelle kontrolbesøg sker uden de store udfordringer.

Når man arbejder i landbruget, må man indstille sig på at myndighedskontrol er blevet en del af hverdagen. Ifølge Danvet er der bred politisk opbakning til at overvågningen skal skærpes fremadrettet, og derfor kan svineproducenter med fordel forberede sig således, at kommende kontrolbesøg glider så smidigt som muligt for alle parter.

Danvet opfordrer derfor producenter til at udarbejde en mappe, der rummer alle de basale dokumenter, d

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Stabile tendenser på svinemarkeder

Efter den uro, som fundet af afrikansk svinepest i Tyskland for et par uger siden skabte, ser det europæiske svinemarked ud til at have fundet fodfæste igen.

Klovkursus på levende ben

BoviCura tilbyder i oktober to klovkurser – et for nybegyndere, hvor der arbejdes med døde ben, og et for øvede, hvor man arbejder med levende ben.

Stære giver landmand store problemer

Det er svært at holde stære ude af kvægstalden. Det har landmand Michael Bossen Linnet fra Højer måttet konstatere.

Ekspanderer på biogasmarkedet: DBC Invest køber 'større' ejerandel i Outrup Biogas

DBC Invest foretager en tocifret millioninvestering i Outrup Biogas, hvilket dermed bliver selskabets fjerde investering i danske biogasanlæg.

Økologer går i samarbejde med vegetarer om nyt videnscenter

Økologisk Landsforening og Dansk Vegetarisk Forening etablerer pr. 1. oktober 2020 et nyt videnscenter: Plantebaseret Videnscenter. Det skal sætte turbo under den grønne omstilling på middagsbordet, lyder det.
Side 1 af 1932 (38626 artikler)Prev1234567193019311932Next