bannerPos

Kursus med driftsledelse i fokus

Svinego’ Driftsledelse er et kursus der giver værktøjer til bedre driftsledelse. Arkivfoto: Camilla Bønløkke
29-07-2020 14:45

Kurset »Svinego’ Driftsledelse er et tilbud fra Seges for driftsledere der ønsker at forbedre deres kompetencer som ledere i svineproduktionen. Næste kursusforløb har opstart midt i september.

I lokalerne på Bygholm Landbrugsskole i Horsens afholder Seges kurset »Svinego’ Driftsledelse«, for de der ønsker at blive bedre ledere, uden at det kræver tunge universitetsbøger.

Kurset er baseret på den nyeste teori med fokus på praktiske værktøjer, som kan styrke ens ledelses-kompetencer i hverdagen på produktionen.

Deltagere vil blandt andet blive klogere på ledelsesstilen og relationen til medarbejderne. Udviklingsmulighederne i teamet, og hvordan der skabes resultater gennem motivation, og hvordan du kommunikerer og med fordel kan udvikle kommunikationsstilen.

Kurset består af tre moduler fordelt over fem dage, og kurset afholdes på henholdsvis engelsk og dansk. Det første modul har opstart onsdag og torsdag den 16.-17. september.

Se hele programmet og læs mere om kurset på svineproduktion.dk. Her finder du også en video med driftsleder Palle Vase fra Ølgod, der fortæller om, hvad han har fået ud af at deltage i kurset.

cab

Fortsat uændret svinenotering

Danish Crown fastholder en svinenotering på 10,50 kroner i næste uge. Friland sænker økotillægget med 75 øre. Udsigt til flere udsatte svin.

Hvedeudbytte på godt ti tons i det midtjyske

På Gesinggaard nær Herskind vest for Aarhus regner de med, at høsten er i hus fredag aften og efterafgrøderne sået i løbet af weekenden. - Vi er godt med, lyder det med tilfredshed fra landmand Steen Nørgård, der midt i tilfredsheden gerne slår et slag for, at reglerne om slåning af brak ændres.

Fodringsdag holder fagfolk opdateret om de seneste fodringstendenser

Magneter, mineraler, »klima-midlet« 3NOP og non-GM-afgrøder er blandt emnerne på Fodringsdag 2020, der afvikles 9. september i Herning.

Dobbelt så meget nedbør i Midt- og Vestjylland som på Vestsjælland i vækstsæsonen

Store regionale forskelle på vejret i vækstsæsonen vil præge årets høstudbytter, vurderer Danish Agro på baggrund af data fra over 1.000 vejrstationer. De midtjyske landmænds marker har haft lavest temperatur og færrest solskinstimer.

Väderstad flytter til Fyn

Maskinproducent flytter fra Sjælland til Fyn i denne måned.

Udenlandske ansatte får lettere adgang til coronatests

Det er nu muligt for indrejsende arbejdskraft uden bopæl i Danmark at blive testet for Covid-19, selvom de ikke har symptomer.

Foderstyrke og fokus på rygspæktykkelse ved løbning

Polte skal ved løbning være 230 til 240 dage gamle, de skal veje 145 til 160 kg og have 14 til 15 mm rygspæktykkelse. Endelig skal de løbes i anden brunst, anbefaler Nutrimin.
Side 1 af 1895 (37893 artikler)Prev1234567189318941895Next