Kursus med driftsledelse i fokus

Kurset »Svinego’ Driftsledelse er et tilbud fra Seges for driftsledere der ønsker at forbedre deres kompetencer som ledere i svineproduktionen. Næste kursusforløb har opstart midt i september.

I lokalerne på Bygholm Landbrugsskole i Horsens afholder Seges kurset »Svinego’ Driftsledelse«, for de der ønsker at blive bedre ledere, uden at det kræver tunge universitetsbøger.

Kurset er baseret på den nyeste teori med fokus på praktiske værktøjer, som kan styrke ens ledelses-kompetencer i hverdagen på produktionen.

Deltagere vil blandt andet blive klogere på ledelsesstilen og relationen til medarbejderne. Udviklingsmulighederne i teamet, og hvordan der skabes resultater gennem motivation, og hvordan du kommunikerer og med fordel kan udvikle kommunikationsstilen.

Kurset består af tre moduler fordelt over fem dage, og kurset afholdes på henholdsvis engelsk og dansk. Det første modul har opstart onsdag og torsdag den 16.-17. september.

Se hele programmet og læs mere om kurset på svineproduktion.dk. Her finder du også en video med driftsleder Palle Vase fra Ølgod, der fortæller om, hvad han har fået ud af at deltage i kurset.

cab

Læs også