Samme tilvækst og sundhed i afprøvning med ny proteinkilde

Det mikrobielle Uniprotein-produkt fra Unibio er blevet testet på TestGris i Herning i samarbejde med Aarhus Universitet og Danish Agro som foder til nyfravænnede smågrise, og ifølge Unibio lyder konklusionen, at det økologiske produkt består uden anmærkning som delvis erstatning for kartoffelprotein og højkvalitetsfiskemel.

I et samarbejde mellem Aarhus Universitet og Danish Agro er Uniprotein-produktet fra Unibio blevet testet som delvis erstatning for højkvalitetsprodukter som kartoffelprotein og fiskemel som en del af GUDP-projektet SUPIAF (Sustainable Protein Ingredient for Animal Feed).

Vil du læse mere?

Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.

Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.

Men du kan prøve et digitalt abonnement i to måneder til prisen for én. Dette abonnement giver fuld adgang til indhold på www.effektivtlandbrug.dk og e-avisen hver dag.

Læs mere om Zinkfri fravænning

Nu er det slut med anvendelse af veterinær zink i svineproduktionen. Klik her og bliv klædt på til den nye hverdag i svinestalden.

Læs mere her

Læs mere om Fodring af grise

Foder er ikke bare foder - det er en hel videnskab. Bliv inspireret af branchens førende og få viden om den nyeste forskning inden for fodring af grise.

Læs mere her

Læs også