Gravefunktionalitet med udgravningspræcision

Integration af Topcon 3D-MC med Volvo Active Control hæver niveauet for udgravningspræcision – blandt andet i forbindelse med udgravning af grøfter og planering af hældninger.

Den halv-autonome gravefunktionalitet, som leveres af Volvo Active Control på Dig Assist-serien af redskaber fra Volvo CE, kan nu anvendes med Topcon 3D-MC-software på relevante modeller. Det giver udgravningsnøjagtighed på en brøkdel af den normale tid og automatiserer graveprocessen, hvormed Topcon og Volvo har hævet niveauet inden for udgravningsarbejde.

At udgrave for at planere og opnå de samme ensartede resultater dag efter dag vil altid være en opgave for dygtige operatører, men der findes redskaber til at hjælpe med at forbedre ydelsen og strømline processen.

Volvo Active Control hjælper operatører på alle kvalifikationsniveauer ved at automatisere graveprocessen og nu vil en overflod af nye og mere komplekse projekter være mulige, takket være integration med Topcon 3D-MC, som er førende på markedet inden for GPS-systemer.

Topcons letanvendelige software integreres problemfrit med Volvo Active Control-menuerne, så operatøren hurtigt kan tilpasse, hvordan han/hun ønsker, at "Autos" skal fungere.

Hvad enten operatøren graver grøfter, planerer hældninger eller laver stedprofiler, vil samarbejdet mellem Topcon 3D-MC og Volvo Active Control hjælpe ham/hende med at producere perfekte resultater.

3D-software er det ideelle valg til komplekse og større infrastrukturprojekter, idet den giver mere detaljerede og realistiske visualiseringer og hjælper med at forbedre effektiviteten og reducere kostbare fejl.

Den seneste version af Volvo Active Control-softwaren understøtter automatisk vippefunktion for vippeskovle og Steelwrist-tiltrotatorer samt en funktion til at vende tilbage til gravning kaldet Bucket Recall og automatiseret bagplanering.

Dette maskinstyringssystem med kabelstyring blev for første gang introduceret i 2019, og det leder operatøren gennem funktionerne til automatisering af graveprocessen med perfekte resultater op til 45 procent hurtigere end traditionel planering.

Under brug af afgrænsningspakken kan operatøren også automatisk stoppe svingbevægelsen ved en indstillet vinkel for at hjælpe med gravning og læsning af lastbiler. Og hvis arbejdet foregår i snævre omgivelser, kan operatøren indstille hævning af bom og skovl samt svingning for at undgå forhindringer i siden eller ovenover.

Læs også