Ny kulfri slagnøgle med højt drejningsmoment

Ryobis kraftigste slagnøgle giver brugeren styrken til at håndtere krævende opgaver.

ONE+ HP kulfri slagnøgle med højt drejningsmoment er den kraftigste slagnøgle, Ryobi nogensinde har fremstillet.

Den ekstremt kraftfulde slagmekanisme leverer et drejningsmoment på imponerende 1000 Nm fastgørelsesmoment og 1600 Nm løsrivelsesmoment.

Dens kraft betyder, at slagnøglen kan bruges til en lang række opgaver lige fra store gør-det-selv-opgaver til større motordrevet køretøjer, og så kan den også bruges af professionelle håndværkere.

Fire hastigheder

Slagnøglen har momentindstillinger giver ekstra kontrol, når slagnøglen bruges til de mange forskellige opgaver.

Autostop er en indstilling, der er optimeret til at spænde og løsne hjulmøtrikker på biler. Den sørger for, at man aldrig kommer til at overspænde sine møtrikker igen.

Den hjælper også med at beskytte og forhindre, at du laver skader på bilen, mens man arbejder på den.

Kontrol lige ved hånden

Tre LED-lys oplyser arbejdsområdet og sørger for fjerne skygger under arbejdet og den kulfrie motor leverer mere kraft og maksimerer driftstiden.

Denne slagnøgle leveres med en 1⁄2" firkant med friktionsring, som sikrer, at den passer perfekt til alle standard 1⁄2" toppe.

Som den seneste tilføjelse til ONE+ HP-serien kan den nye kulfri 18V slagskruenøgle med højt drejningsmoment drives af ethvert ONE+ batteri.

Man kan flytte batteriet fra værktøj til værktøj i Ryobis program af over 150 værktøjer, der dækker alle dine behov inden for gør-det-selv, havearbejde og arbejde med bilen.

Læs også