Ny Case-rendegraver er kommet til Danmark

På et par af forsommerens dyrskuer kunne man for første gang se den nye Case 695 SV-rendegraver i Danmark.

Komfort og funktionalitet er nøgleord i moderne maskindesign, og det er også et par af kendetegnene ved den nye Case 695 SV-rendegraver.

For ganske nylig kunne den for første gang kigges nærmere efter i sømmene, da den blev udstillet ved både det nordjyske dyrskue i Hjørring samt på Det Fynske Dyrskue i Odense.

Rendegraveren er udstyret med en Stage V-motor og har fået en helt ny kabine med bedre komfort, features som vendegear i frontlæsserhåndtaget og meget mere.

Den leveres fortsat med InLine-armen og den legendariske Case DNA-arm med lavere transporthøjde og længere rækkevidde.

Næsten umuligt

Motoren er en 3,6 liters model, der giver besparelser på emissionen, uden at det går ud over motoreffekten, sammenlignet med Stage IV-modellerne.

- Cases partnerskab med FPT har resulteret i en ny F36 Stage V-motor, der leverer noget næsten umuligt: Reducerede emissioner uden tab af ydeevne og forbedret pålidelighed, hvilket reducerer de samlede ejeromkostninger. Motoren er specielt designet til mellembelastningsopgaver, som er meget typiske for rendegravere, oplyser Case i en meddelelse.

- FPT har for eksempel udviklet en specifik efterbehandling optimeret til kompakt udstyr. Compact High Efficiency SCR2 (Hi-eSCR2) er designet til applikationer med arbejdscyklusser, der typisk genererer lave udstødningstemperaturer og omfatter hyppige stop og go-cyklusser, skriver selskabet videre.

Samtidig er der taget højde for komfort i designet. Således har kabinen fået 10 procent mere plads i forhold til tidligere modeller, og der er flyttet lidt rundt på tingene i førerhuset for blandt andet at øge benpladsen.

Læs også