Maskinproducent forlænger garantien

Spearhead, der producerer både rotorklippere og hegnsklippere, forlænger garantien på gearkasser til syv år i sine rotorklippere.

Spearhead er specialist inden for produktion af hegnsklippere og hegnssave. Arkivfoto Spearhead har udvidet sin garanti på gearkasserne i sine rotorklippere til 7 år.
Byline: Pressefoto

Den europæiske markedsleder for rotorklippere, og tillige producent af hegnsklippere, har forlænget sin gearkassegaranti for hele Multicut-modelserien. Alle modeller – lige fra 160 til 820 – er nu udstyret med et mere kraftfuldt gearkassesystem med 165 hk, der med syv års garanti er den bedste i branchen.

Multicuts førsteklassesgearkasse blev først lanceret af Spearhead Machinery i 2019 på nøglemodeller (med fem års garanti).

Positiv feedback

Med dokumenterede resultater og en implementering for hele mærket giver den nye og længere garantiperiode endnu mere vished om kvaliteten i den populære slåmaskineserie.

Neil Warren, chefdesigner hos Spearhead, forklarer:

- I de forgangne to år har vores kraftfulde gearkasse med 165 hk arbejdet hårdt for mange kunder. Den er udviklet med tanke på udfordrende terræn og er den bedste Multicut-gearkasse nogensinde. Vores rotorklippere arbejder ufortrødent. Og nu er de alle sammen udstyret med en gearkasse med syv års garanti, der viser sit værd under alle betingelser, hvilket er en tryghed for vores loyale kunder.

Forbedret ydeevne

Med op til 30 procent mere power end konkurrerende gearkasser har varianten med 165 hk ligeledes større aksler og tandhjul. Det forbedrer ydeevnen i de mest besværlige former for terræn.

- Vi har dedikeret os til at bygge maskiner i den allerbedste kvalitet. Vi er stolte af vores dygtige, britiske ingeniørteam og vores egen produktionshistorik, og understøttet af en uvurderlig feedback fra kunderne arbejder vi videre med at lytte og forbedre os.

Sideløbende med vores robuste maskiner med lange garantier fremhæver vi endvidere det lange servicelivspotentiale, der følger med, når man vælger branchens bedste redskaber, som vil være til din virksomheds fordel i årevis, siger Neil Warren.

Læs også