Agromek-bussen er stort set fyldt til Borgeby

Der er ved at være fyldt op i Agromek-bussen, der kører fra Midtjylland til Sydsverige i forbindelse med Borgeby Fältdagar den 26. juni. Men det er stadig muligt at komme med.

Onsdag den 26. juni klokken 06.00 starter en bus op fra MCH Messecenter Herning med kurs mod Sverige. Turen går til Borgeby i Sverige, hvor den store landbrugsmesse Borgeby Fältdagar løber af stablen.

Det er Agromek, der i samarbejde med Semler Agro og Väderstad arrangerer turen til det svenske. Den koster 625 kroner tur/retur, og der har været pæn interesse for den, fortæller Sisse Merrild Nielsen fra MCH, der står for det praktiske.

- Vi har allerede solgt de første 43 af de i alt 50 pladser i bussen, så vi kan snart melde udsolgt, fortæller hun.

Frist på mandag

Hun tilføjer, at der er tilmeldingsfrist mandag den 17. juni, men hvis man skulle ringe derefter, og der stadig er ledige pladser, »så kører bussen jo alligevel, og så finder vi en løsning«. Tilmelding er på klassisk vis efter først til mølle-princippet.

Der er opsamling i Middelfart og Ringsted, rundvisning på Väderstad, deltagelse i forskellige netværksarrangementer, og billet til næste års Agromek som en del af arrangementet.

Der er forventet ankomst til Borgeby kl. 10.30, og bussen kører retur mod Danmark kl. 19. Sisse Merrild Nielsen kan kontaktes på 99 26 99 34.

Læs også