Pandora-aktien fortsætter op over 600 kroner

Ugegraf for Pandora i kroner

Pandora aktien fortsætter opturen og bryder netop nu over psykologisk modstand i 600 kroner. På lang sigt kan aktien søge op i området omkring 700 til 1.000 kroner.
Ugegraf for Pandora i kroner Pandora aktien fortsætter opturen og bryder netop nu over psykologisk modstand i 600 kroner. På lang sigt kan aktien søge op i området omkring 700 til 1.000 kroner.

Lyt også til den nyeste markedspodcast med Peter Arendt og Jacob Lund-Larsen

Disclaimer:
Handel med futures er forbundet med en stor risiko for tab. Vær derfor opmærksom på, om futures er egnet for dig og din finansielle situation, inden du handler.

Efter udmeldinger om at en effektiv vaccine imod coronavirus er på trapperne, så er flere af de store danske aktier, såsom Novo Nordisk og Genmab, begyndt at sætte sig i kursværdi.

En aktie der derimod stadig rykker på sig i opadgående retning, coronavirus eller ej, det er aktien for Pandora. Aktien for Pandora ligner fortsat en god, langsigtet investering, selvom den allerede har været i konstant optur i nu snart otte måneder. 

Pandora-aktien gik ind i en kraftig og langvarig nedtur tilbage i 2016, efter aktien havde ramt et historisk toppunkt i 1.000 kroner. Nedturen stoppede først i marts måned i år ved et lavpunkt i 180 kroner.

Siden er det atter gået opad for aktien, der i skrivende stund handler til en kurs på 602 kroner. Dermed har aktien oplevet en kursstigning hen over de seneste nu godt otte måneder i omegnen af 235 procent. Samtidig er aktien nu netop brudt over endnu et psykologisk modstandsniveau ved 600 kroner, hvilket atter har bekræftet den op-trend, der begyndte i marts måned.

Købssignal

I juli måned brød aktien op over et vigtigt modstandsniveau ved 383 kroner. Med bruddet vendte den lange trend for alvor fra ned til op, og aktien frembragte således et købssignal.

Med bruddet fremkom der samtidig en klassisk bundformation, der signalerede, at kursmålet i første omgang lå oppe i området omkring 700 kroner. Dette kursmål nærmer aktien sig efter i dag at have brudt med det førnævnte psykologiske modstandsniveau i 600 kroner.

På noget længere sigt ser jeg det desuden ikke som værende umuligt, at aktien skal tilbage mod gammel kursrekord fra 2016 i 1.000 kroner.

I nedadgående retning er der i første omgang støtte til aktiens op-trend, ved en bund der blev skabt i forrige uge omkring 495 kroner.

Et brud herunder vil i givet fald være et svaghedstegn. Herefter vil trenden for alvor vende til ned ved brud under næste støtteniveau i 450 kroner.

De tekniske indikatorer udviser fortsat stigende styrke i opadgående retning og bakker derfor op om, at Pandora-aktien har retning mod i første omgang 700 kroner.

Pandora

Aktuel kurs: 602 kroner
Anbefaling

Pandora-aktien gik i op-trend med bruddet op over gammel modstand i 387 kroner. Bruddet skabte et købssignal, der er intakt den dag i dag. I indeværende uge har aktien brudt endnu et modstandsniveau i opadgående retning ved 600 kroner, hvilket har frembragt endnu et signal til køb. Målet ligger oppe i 700 til 1.000 kroner. I nedadgående retning er der støtte til aktiens nye op-trend ved 495 kroner og herefter ved 450 kroner. Brud under et af disse niveauer kan derfor bruges som salgsstop for en investering i aktien.

Analyse

  • Modstand: 700 kr

  • Støtte: 495 kr

  • Trend kort: Op

  • Trend lang: Op
     

Læs også

Hvedeprisen fastholder brud i opadgående retning
DAX 30 har ikke for alvor brudt gamle kursrekorder fra før coronakrisen
Dollaren vil op på den korte bane
Prisen for sojaskrå har retning mod historiske rekorder
Rapsprisen korrigerer nedad – men peger op på lang sigt
Aftagende momentum på aktiemarkedet