Klar til det seje træk på slottet

Egeskov Slot er igen i år klar til at lade adskillige hestekræfter flankere museumsgenstande og parkanlæg, når der i den første weekend af efterårsferien inviteres til Egeskov Traktortræk.

For syvende gang afholdes der traktortræk på Egeskov, og det finder som altid sted den første lørdag i efterårsferien. I år er det dermed lørdag den 12. oktober fra klokken 11-16.

Der forventes 50-70 deltagende traktorer til eventen, og der er åbent for tilmelding frem til onsdag den 9. oktober. Interesserede har derfor fortsat mulighed for at være blandt dem, der viser hestekræfterne frem og får mulighed for at modtage gavepræmier som en af de bedst placerede.

I løbet af dagen vil der også være forskellige lodtrækninger om gevinster blandt billetnumre. Som tilskuer kan det derfor godt betale sig at passe godt på sin billet.

Trækket finder sted på plænen bag den store labyrint, og Egeskov sørger for pølser på grillen, burgere og kolde fadøl i hanen samt varme drikke. Gæster med almindelig entrebilletter og årskort til Egeskov har også adgang til traktortræk via almindeligt billetsalg og parken.

 

Læs også