Succes for ny jobportal

De danske vognmænd slog mere end 500 stillinger op i den første måned på transportbranchen nye jobportal transport-job.dk.

Der er stor efterspørgsel på chauffører i den danske transportbranche. Det bekræftes af antallet af jobopslag på transportbranchens nye jobportal, som Danmarks største udbyder af transportuddannelser, Dekra, har etableret på transport-job.dk.

I jobportalens første måned slog de danske vognmænd og transportvirksomheder 500 stillinger op på transport-job.dk.

Stor chaufførmangel 

Ifølge administrerende direktør i Dekra Danmark, Peter Laursen, bekræfter den store interesse for jobportalen, at branchen har manglet en specialiseret jobportal målrettet mod transportvirksomheder.

- Den danske transportbranche er stadig præget af stor chaufførmangel, og behovet for flere chauffører er så akut, at den traditionelle måde at søge og ansætte nye medarbejdere på tager alt for lang tid, påpeger Peter Laursen og tilføjer:

- Målet med jobportalen er at gøre det så nemt som muligt for chauffører og transportvirksomheder at finde hinanden, og jobportalens gode start viser, at der har manglet et seriøst sted på nettet, hvor alle relevante jobs i transportsektoren var samlet.

Nem vej til nye chauffører

Portalen transport-job.dk gør det nemt for danske transportvirksomheder at finde kvalificeret arbejdskraft.

Det er gratis og nemt for transportvirksomhederne at opslå ledige stillinger, og portalen giver chauffører hurtigt overblik over de opslåede stillinger.

Chaufførerne kan blandt andet bruge søgekategorier som jobfunktion, arbejdstid, geografi og lønramme til at finde de jobs, der interesserer dem.

/jba

Læs også

Økologisk Landsforening søger grønne SoMe-hajer
Mentorordning med erhvervsfolk skal skabe fremtidens ledere i landbruget
Ny uddannelse til bestyrelsesmedlemmer
Uddannelse hjalp nyetableret
Unge kan blive bonderøv for en dag i efterårsferien
Bygholm vil i superligaen inden for uddannelse