Danish Agro udvider på Fredericia Havn

Én af landets største grovvarekoncerner Danish Agro udvider nu deres mangeårige import- og eksportaktiviteter af korn og foderstoffer på Fredericia Havn.

Danish Agro og ADP A/S har indgået ny udvidet lejeaftale på i alt 6.500 m2 pakhuskapacitet på Fredericia Havn. Med den ny aftale kan Danish Agro se frem til at udvide sin kapacitet på Fredericia Havn med et nyopført pakhus på 2.000 m2. 

Den nye aftale ligger i forlængelse af et mangeårigt og værdiskabende samarbejde mellem de to parter, som i de næste mange år vil fortsætte i et fremtidssikret setup på Fredericia Havn.

- Fredericia Havn er et vigtigt knudepunkt for vores aktiviteter på grund af havnens centrale beliggenhed, og det er afgørende for vores udvikling, at ADP tænker visionært sammen med os. Vi har en rigtig god udvikling i vores forretning på Fredericia Havn, og med den ny mangeårige aftale og en udvidelse af vores lagerkapacitet har vi optimale betingelser for at øge mængderne på Fredericia Havn i de næste mange år, siger Jens Toft, logistikdirektør hos Danish Agro. 

I juli måned 2021 kan Danish Agro se frem til at overtage det nyopførte pakhus, som ligger i forlængelse af deres eksisterende lejemål centralt på Centerhavnen i Fredericia. Med i alt tre pakhuse får Danish Agro en udvidet lagerkapacitet frem mod næste års høstsæson.

- Med den udvidede lagerkapacitet på Fredericia Havn opnår vi et stærkt konkurrencemæssigt setup, som kan forbedre vores samlede logistik til gavn for vores kunder. Med en udvikling, der går i retning af større skibe, så kommer Fredericia Havn med kajnære arealer og pakhuse ud til 15 meter vand til at blive et endnu vigtigere knudepunkt, der indfrier vores langsigtede strategi, siger Jens Toft, logistikdirektør i Danish Agro.
 

aldo

Læs også