F.L. Teknik A/S fusionerer med Mariendal

Nordjyske F.L. Teknik bliver i 2021 et fuldgyldigt medlem af automationsteamet i Mariendal, når de fusionerer og samler kompetencerne.

Fremover er F. L. Teknik en del af Mariendals automationsteam.
Fremover er F. L. Teknik en del af Mariendals automationsteam.

F.L. Teknik i Hjørring blev i starten af 2020 opkøbt af Mariendal, som ønskede at udbygge automationskompetencerne i det nordjyske. 

F.L. Teknik har specialiseret sig inden for PLC-programmering, tekniske anlæg og vægt- og styringssystemer inden for landbrug og industri. 

Specialiseret rådgivning under ét tag

Opkøbet af F.L. Teknik skete som led i en større strategiplan i Mariendal med fokus på specialer inden for automation. F.L. Tekniks specialer vil derfor indgå som en del af Mariendals automationskompetence.  

- Mariendal kommer til at arbejde med samme løsninger som hidtil, men med fusionen udvides paletten i forhold til det tværfaglige arbejde inden for automation. Automation er et område, som Mariendal kommer til at satse mere på i fremtiden. Vi har i mange år haft fokus på automation og styringer og leveret mange automatiske procesanlæg til industrien. Nu får vi endnu større volumen og har sat et hold, som kan levere hele paletten af automatiske løsninger til industri, liberalt erhverv og landbrug, udtaler Keld Ramlov.

Thomas Bukdahl, sættes i spidsen for Automation, som udover industriautomation dækker over bygningsautomation/CTS, og tavleproduktion. Morten Trudslev er ansat som daglig teamleder for Industriteamet i Hjørring, som indebærer det nu tidligere F.L. Teknik.

- Vi er stolte af fusionen, som vi mener vil komme mange kunder og samarbejdspartnere til gode, slutter Keld Ramlov. 

hka

Læs også

Teknik Partner runder sit første år i fin stil
Forsøg forener solcelleanlæg og afgrødeproduktion
LDM utilfreds med Arla-beslutning
Danish Crown: - Markedet går ind i en ny fase
Arla sender 1,97 milliarder ud til andelshaverne
Rokade i koncernen: DLG får ny driftsdirektør