- Vi er ikke længere den nye i klassen

EDC Landbrug Poul Erik Bech blev i midten af 2019 oprettet som dedikeret landbrugsafdeling i Danmarks største mæglervirksomhed Med 2020 som første hele år i branchen, og med mere end 20 salg og knap 30 vurderingssager, var 2020 et bedre år end forventet.

Hos EDC Landbrug Poul Erik Bech havde man en idé om, at landbrugsmarkedet også havde plads til dem som spillere. De forventninger mener partner og landbrugschef i EDC Landbrug Poul Erik Bech, Frank Poll, er blevet indfriet:

- Vores landbrugsafdeling har haft et rigtig godt år i 2020. Vi er ikke længere den nye i klassen, men har bevist, at der er en plads til os. Vi følger en nøje planlagt vækststrategi, og det er gået endnu bedre end vores ambitiøse budget for året. Vi ansatte vores anden medarbejder i midten af 2020 og har gennemført mere end 20 salg og knap 30 vurderingssager, hvilket vi klart er tilfredse med, siger han i en pressemeddelelse og fortsætter: 

- Det har været en vild rejse fra midten af 2019 med en helt blank tavle med ingen kunder og ingen varer på hylderne til der, hvor vi er nået i dag med masser af varer og en god omsætning. Det er næsten for godt til at være sandt. Vi nået langt på kort tid og forventer, at 2021 bliver et endnu bedre år, da vi oplever, at der er stor interesse i markedet og en fin interesse for landbrugsejendomme.

Drager stor nytte

Frank Poll er ikke i tvivl om, at landbrugsafdelingen drager stor nytte af at være en del af Danmarks største og eneste landsdækkende mæglervirksomhed EDC Poul Erik Bech. Et stærkt brand og en stor organisation i ryggen er ifølge ham en vigtig del af forklaringen.

Han mener desuden også, at landbrug er et specialiseret marked, hvor man skal have en specialiseret landbrugsviden, et indgående kendskab til reglerne, tale sproget og forstå problematikkerne.

Og med hensyn til fremtiden for EDC Landbrug er Frank Poll fortsat optimistisk.

- Vi følger den ambitiøse vækstplan, vi har lagt. Vi ansatte Sara Notkin som den anden medarbejder i afdelingen i maj 2020, og den tredje medarbejder Jonas Bertel Nielsen, som primært skal arbejde med fritidslandbrug, starter 1. februar 2021. Vi er meget tilfredse med året og det aftryk, vi allerede har sat på markedet, og vi fastholder vores ambitioner om at blive Danmarks største landbrugsmæglere. Vi arbejder på hele Sjælland, øerne og Bornholm, men ambitionen er at blive landsdækkende i de kommende år, siger han.

vjg
 

Læs også