Millionoverskud i leasingselskab

For 11. år i træk lander leasingselskabet Leasing Fyn et stort millionoverskud.

I 2020 opnåede Leasing Fyn således et overskud på 20,1 millioner kroner før skat. Leasing Fyns samlede udlån udgjorde ved udgangen af 2020 i alt 2,3 milliarder kroner, hvilket var en stigning i forhold til året før på 104,3 millioner kroner svarende til en vækst på 5 procent.

- Regnskabsresultat for 2020 er glædeligt, og vi betragter årets overskud som meget tilfredsstillende og glæder os over resultat af en stor og dygtig indsats af virksomhedens 56 medarbejdere, lyder det fra Kurt Madsen, direktør for Leasing Fyn.

Leasing Fyn beskæftiger sig primært med finansiel leasing af anlægsaktiver, blandt andet med fokus på landbrugsmaskiner og entreprenørmaskiner. Kundekredsen tæller cirka 6.000 kunder fordelt på hele Danmark.

Ros til medarbejdere

På nær 2009 har virksomheden haft plus på bundlinjen siden etableringen i 1983.

Kurt Madsen siger:

- Leasing Fyn skaber flotte resultater, fordi vi leverer skræddersyede løsninger til vores kunder, der matcher deres behov og skaber værdi. Vi har opbygget en trofast kundekreds, som ved, at de hos os får troværdig og seriøs rådgivning, når deres finansiering skal på plads.

I 2019 lå Leasing Fyns personaleomsætning ifølge virksomheden selv på 3,9 procent, mens den var 12,5 procent generelt i branchen.

- Værdien af loyale og erfarne medarbejdere er enorm, og vores medarbejderes mangeårige relationer til vores mange trofaste kunder betyder, at vi år efter år kan skabe flotte resultater, siger Kurt Madsen.

mip

Læs også