Himmerlandskød rykker på skarpt marked
Den privatejede slagteri- og opskæringsvirksomhed i Himmerland tager kampen op og ruster sig til fremtiden med byggeri af helt nyt slagteri i Aalestrup.

- Der er tale om en fremtidssikring af selskabet. Der er nu mulighed for at øge produktionen og dermed vækste, siger adm. direktør i Himmerlandskød, Lars Andersen. Foto: Himmerlandskød
Himmerlandskød kom godt ud af 2020 trods store udfordringer, og for en uge siden satte adm. direktør Lars Andersen spaden i jorden til byggeri af et helt nyt kreaturslagteri i Aalestrup mellem Viborg og Aalborg.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her