To nye ansigter hos SDK

SDK (S.D. Kjærsgaard A/S) med hovedkontor i Frejlev, der både sælger Case IH landbrugsmaskiner og Case Construction, har udvidet salgsteamet med to nye medarbejdere.

To nye ansigter hos S.D. Kjærsgaard: Brian Storgaard (t.h.) er ansat som salgs- og regionschef for Case IH landbrugsmaskiner i Vestdanmark og Simon Holt Lorenzen som salgs- og regionschef for Case Construction i Østdanmark.

For at øge fokus og vækst på SDK’s primære agenturer er to nye medarbejdere blevet ansat med ansvar for salg af Case IH landbrugsmaskiner og Case Construction.

Brian Storgaard er ansat som salgs- og regionschef og får ansvaret for Vestdanmark og kommunikationsansvaret overfor Case IH-importøren. Han kommer fra en stilling i bilbranchen, hvor han blandt andet har gennemgået Volkswagens internationale uddannelser indenfor salg og marketing og blev dekoreret med Volkswagens guldnål 2015. Tidligere har han været udsendt med FN i Kroatien, og han er oprindeligt uddannet i en detailforretning.

Brian Storgaard skal udover salgschefjobbet stå for certificeringen af »Red Excellence«-programmet, som er baseret på en række objektive kriterier, hvor importør og forhandler sammen gennemgår punkter såsom service, salg, marketing, værktøj og udstyr, HR og uddannelse.

Østdanmark

Simon Holt Lorenzen er ansat som salgs- og regionschef for Case Construction i Østdanmark. Han kommer også fra en stilling i bilbranchen, hvor han har været ansat som salgschef hos Terminalen A/S, der er en landsdækkende bilforhandler med forhandlingen af både Honda, Hyundai, Mazda, Suzuki, Nissan og Toyota. Simon Holt Lorenzen får kommunikationsansvaret overfor Case Construction-delen og certificeringen Case Construction Pinnacle, der sikrer kunderne det højeste niveau af salgsservice og reservedele.

SDK har afdelinger i Vrå, Frejlev, Hornslet, Karlslunde og Bornholm.

Læs også