Flot år hos ACO Funki A/S

ACO Funki A/S har haft et fantastisk år 2020 med en omsætningsvækst på 20 procent.

Virksomheden har manøvreret i et vanskeligt år påvirket af Covid-19 og AFS på godt og ondt. Firmaet har holdt hjulene i gang hele perioden og har haft travlt. Medarbejderne har formået på den bedste måde at holde gang i firmaet. Vi er glade for, at det har kunne lykkes.

Hjemme markedet har i året 2020 haft en vækst på 9 procent og den totale eksport en vækst på 25 procent.

Væksten kommer bla. fra vores nye afdeling i Kina som har haft et meget travlt år med en stor salgsvækst. Projekterne i Kina er store med meget tekniske produkter, Ikke alt har været lige let, ingen rejser til Kina har været muligt pga. Covid-19. Det har lykkes at udføre supervision over teams med installatører on-site i China.

ACO Funki har i 2020 også leveret store projekter til Rusland som en del af eksport væksten på 25 procent, hvorimod Asien har være meget præget af AFS.

Virksomheden har i 2020 udviklet sig meget digitalt med opstart på nyt IT-system pr. 1. januar 2020 og pga. Covid-19 stor brug at digitale produkter som teams til digitale kunde møder samt produktuddannelse interne og eksterne. Endnu mere marketing på SO-ME samt udvikling af digitale markedsplatforme. Denne udvikling fortsættes i 2021.

Årets resultat på godt 12,5 millioner kroner før skat, er tilfredsstillende set i lyset af de store udfordringer. Virksomheden har udbetalt et bonus beløb til medarbejderne her op til sommerferien som tak for den store indsats.

Resultatet forbliver i ACO Funki til fortsat investering i vores fremtidig vækststrategi.

ACO Funki A/S vil i fremtiden blive en endnu stærkere og mere væsentlig spiller, indenfor salg af staldmekaniseringsprodukter til svineproduktionen worldwide. Dette sker med ACO koncernen som kapitalstærk ejer i ryggen.

Læs også