Avisen har fået ny redaktør

Erik Hansen har efter mere end 40 års arbejde på LandbrugFyns redaktion overdraget redaktørjobbet til Henriette Lemvig. Han vil dog fortsat være tilknyttet avisen på freelancebasis.

Henriette Lemvig er fra årsskiftet ny redaktør på LandbrugFyn.

Her har den 47-årige agronom fra Skåstrup afløst avisens mangeårige redaktør og tidligere ejer, 69-årige Erik Hansen.

LandbrugFyn udgives af L-Mediehus A/S, som foruden den fynske ugeavis også udgiver ugeaviserne LandbrugNord, LandbrugSyd og LandbrugØst samt dagbladet Effektivt Landbrug.

Erfarent avis-team

Henriette Lemvig kommer fra en stilling som plantefaglig skribent på netop dagbladet Effektivt Landbrug, og hun skal altså frem over holde den fynske fane højt på LandbrugFyn.

Det sker i et tæt samarbejde med agrarøkonom Camilla Bønløkke, Tåsinge, som i en årrække har været tilknyttet både LandbrugFyn og Effektivt Landbrug, hvor hun også frem over er avisens svinefaglige skribent. Det er med andre ord to kvinder med fødderne solidt plantet i den fynske muld på Nordfyn og Tåsinge, der i det daglige udgør LandbrugFyns redaktion.

Erik Hansen vil dog også fortsat berige avisens læsere med sine skrivefærdigheder og mere end 40 års erfaring på LandbrugFyn, som han var med til at grundlægge tilbage i 1980. Den erfarne avismand vil således være tilknyttet LandbrugFyns redaktion som freelancejournalist.

Med overdragelsen af redaktørjobbet til sin efterfølger får Erik Hansen nu en smule mere tid til sine cirka 16 hektar jord omkring barndomshjemmet i Ellinge, hvor ikke mindst dyrkning af tidligkartofler i den østfynske muld er en hjertesag.

Læs også