Svensk datterselskab til Danish Crown får ny topchef

Viktor Tornberg udnævnes til ny administrerende direktør i KLS Ugglarps og tiltræder jobbet fra 1. marts 2022.

Viktor Tornberg har siden 2017 haft posten som salgsdirektør i KLS Ugglarps. Nu efterfølger han Jonas Tunestål, som forlader virksomheden senest den 1. maj efter at have takket ja til en stilling som adm. direktør for den børsnoterede fødevarevirksomhed Scandi Standard. Det skriver Danish Crown i en pressemeddelelse torsdag.

- Det glæder mig at give opgaven med at lede denne succesfulde virksomhed videre til Viktor, og jeg ser frem til at følge, hvordan nye tiltag, investeringer og samarbejder udvikler sig under Viktors ledelse, siger Jais Valeur, administrerende direktør i Danish Crown.

KLS Ugglarps har ifølge pressemeddelelsen haft en »fantastisk udvikling« de seneste år. Viktor Tornberg kom til KLS Ugglarps i 2017 fra en stilling i den svenske detailkæde ICA.

- I min nuværende rolle som ansvarlig for den kommercielle drift hos KLS Ugglarps har jeg haft det privilegium - sammen med vores dygtige produktudviklere og vores salgsorganisation - at være med til at opbygge et rentabelt og bæredygtigt udbud inden for svenske kødråvarer og charcuteri og måltidsløsninger, siger Viktor Tornberg, hvortil han tilføjer:

- En stærk og stabil svensk kødproduktion er fundamentet for, at vi kan fortsætte rejsen mod at blive en førende fødevarevirksomhed, hvor det svenske protein udvikles og giver nye skønne smagsoplevelser til vores måltider. Det bliver en meget spændende rejse, som jeg ser frem til at tage sammen med vores medarbejdere, kunder og landmænd.

 

Om KLS Ugglarps

KLS Ugglarps AB er Danish Crowns svenske datterselskab og består af virksomhederne i Kalmar, Ugglarp, Hörby, Dalsjöfors og Billesholm. Virksomheden er Sveriges største slagteri-virksomhed med cirka 1 million svineslagtninger og cirka 100.000 kreaturslagtninger årligt.

Danish Crown skriver på deres hjemmeside, at datterselskabet har omkring 830 ansatte og en årlig omsætning på omkring 4,1 milliarder kroner.

Læs også