Solidt, kørefast og konkurrencedygtigt trægulv til korntørringen

CS Tørreteknik har udviklet sin egen trægulvsløsning i forbindelse med indretning af tørringsfaciliteter for korn- og frøafgrøder.

Christian Jørgensen og Steffen Møller Rasmussen er to unge og relativt nyetablerede landmænd i henholdsvis Sydjylland og på Langeland – og de kender hinanden helt tilbage fra landbrugsskolen.

Sammen har de med virksomheden CS Tørreteknik udviklet en både solid, og nem løsning til konkurrencedygtige priser indenfor trægulve til de bygninger og faciliteter, der benyttes i forbindelse med tørring af korn- og frøafgrøder.

- For fem år siden begyndte vi at se på, om det ikke var muligt at lave et kørefast trægulv til opbevaring ved tørring af korn- og foderafgrøder. Vi var nyetablerede med et stramt budget, og ville undersøge, om der ikke fandtes noget billigere, end det, der dengang var på markedet, forklarer Christian Jørgensen.

Resultatet blev et gulv, der som en form for prototype blev installeret hos Steffens far, og som efter løbende ændringer og tilpasning, blev grundlaget for det færdige gulvprodukt, der blev markedsført i 2020.

 

Består af moduler

Tørrings-trægulvet fra CS Tørreteknik består af moduler, der sættes sammen efter »saml selv«- princippet.

Det gør det både enkelt og muligt at lægge gulvet i både mindre som større tørringsbygninger, og er samtidig for kunden en billig og nem løsning.

- Vi har lavet gulve fra 50 til 1.600 kvadratmeter, forklarer Christian Jørgensen.

Modulerne findes i 4 – 6 meters længde og er lavet i træ med metalbånd mellem modulerne.

CS Tørreteknik producerer selv modulerne – halvdelen monterer man hos kunden, mens resten sælges som selvmontering.

Positiv modtagelse

Gulvet har allerede fundet vej ud til mange kunder – og modtagelse og tilbagemeldinger har været positive. Det vidner ikke mindst de mange tilkendegivelser på CS Tørreteknik´s facebookside, hvor man tillige kan læse meget mere om både virksomheden og de forskellige gulvløsninger, der tilbydes.

- Det er blevet markedsført »fra-mund-til-mund«. Vi er i øjenhøjde med kunderne til konkurrencedygtige priser, lyder det fra Christian Jørgensen og Steffen Møller Rasmussen, der tilføjer, at gulvet er solgt over hele landet.

De vurderer, at markedet for tørrings-trægulvet er stort. Et trægulv, der tilbydes i flere prisniveauer og træsorter - som eksempelvis gran og lærk.

- Der er meget fokus på korn og korntørring, slutter de.

Foruden trægulve til korntørring tilbyder CS Tørreteknik også transportanlæg og blæsere. Det hele forhandles landsdækkende.

Læs også