Corteva sammenlægger salgsteams

Corteva Agriscience samler to salgsteams for at sikre en bred, professionel rådgivning til landmændene.

Corteva Agriscience har besluttet at konsolidere sine to salgsteams indenfor henholdsvis salg af planteværnsmidler og salg af såsæd, hvor sidstnævnte er solgt under Pioneer-brandet.

- Sammenlægningen giver en optimal udnyttelse af de ressourcer, der i dag er tilgængelige på det danske marked 

Corteva Agriscience

- I Corteva Agriscience ønsker vi at sikre den mest kompetente samlede rådgivning, som der er behov for under hele dyrkningsprocessen i primært raps, majs, korn og kartoffelafgrøder, hvor Corteva Agriscience som forretning har særligt fokus på udvikling og introduktion af nye produkter, skriver Corteva i en pressemeddelelse om baggrunden for sammenlægningen.

- Sammenlægningen giver en optimal udnyttelse af de ressourcer, der i dag er tilgængelige på det danske marked, og det nye sammenlagte salgsteam vil drage stor fordel af hinandens netværk, viden og kompetencer indenfor især raps og majsdyrkning, oplyser Corteva.

Selskabets produktgrupper i fokus i det danske marked vil fremadrettet – foruden planteværn og såsæd – nu også være biostimulanter, biologiske midler og nitrifikationshæmmere.

- Foruden ressource- og videnoptimering mellem planteværn og såsæd vil der også være dedikerede ressourcer til de nye forretningsområder omkring biostimulanter, biologiske midler og nitrifikationshæmmere, som ligeledes har stor tilknytning til vores raps- og majs-produktportefølje samt indenfor produktion af korn og kartofler, skriver Corteva, og tilføjer:

- Der er i dag stor fokus på, hvordan disse porteføljer kan bidrage med løsninger til de klimaudfordringer, der er på den politiske dagsorden, hvor Corteva Agriscience som international professionel R&D-virksomhed vil være med til at gøre en stor forskel for dansk landbrug.

Teamet vil bestå af Gitte Skovgaard, Peter Hvid og Emil Dollerup med teknisk support fra to regionale fagspecialister: Jens Larsen med fokus indenfor biostimulanter, biologiske midler og nitrifikationshæmmere samt Bertram Humlebæk Larsen med særlig fokus på produkter relateret herbicider og fungicider.

Stefan Fick Caspersen er fortsat salgsansvarlig indenfor planteværn for de nordiske lande og Lars Jørgen Pedersen ansvarlig for såsæd i Norden og Baltikum.

Læs også