Kvalitetslegetøj altid et julehit

Hen over julen sælger Gislev-Frørup Smedie- og Maskinforretning blandt andet en del traktorer fra legetøjsproducenten Bruder.

Rossistøvler er populære både til arbejds- og fritidsbrug. Gislev-Frørup Smedie- og Maskinforretning har forhandlet motorsave fra Echo siden sidste vinter. Legetøjsvindue. Privatfoto

Hos Gislev-Frørup Smedie- og Maskinforretning mærker de hen over julen stor efterspørgsel på blandt andet legetøjsproducenten Bruders maskiner.

- De forskellige legetøjstraktorer, vogne mm. er altid et hit til børnene, lyder det fra indehaver Lissy Larsen.

- Det er både forældre og bedsteforældre, der gerne vil give legetøj af god kvalitet, og så er det jo sjovt at give en traktor, der ligner den, man selv har holdende hjemme i maskinhuset, siger hun.

Populære Rossi støvler

Lissy Larsen understreger, at de i butikken har et bredt sortiment til hus, have, landbrug, fritid og arbejde med diverse VVS-artikler samt legetøj.

- Vi har som noget nyt fået forhandling af Rossi støvler både med og uden sikkerhed.

- Det er meget populære støvler både til arbejde og almindeligt brug. Vi har selvfølgelig mange landmænd, der køber dem til arbejdet i stalden og i marken, men vi ser også mange, der blot skal bruge støvlerne til hverdagsbrug.

Efterspørgsel på motorsave

Siden sidste vinter har Gislev-Frørup Smedie- og Maskinforretning ligeledes været forhandler af Echo motorsave og buskryddere.

- Vi havde mange efterspørgsler, så nu har vi mulighed for at honorere dem også, siger hun.

Læs også